Παρελθόν ο Λαρεντζάκης από την ΑΕΚ

Έπειτα από τρία χρόνια, οι δρόμοι της ΑΕΚ και του Γιαννούλη Λαρεντζάκη χωρίζουν, αφού οι δύο πλευρές θα λύσουν τη συνεργασία τους κοινή συναινέσει!

Παρελθόν αποτελεί ο Γιάννούλης Λαρεντζάκης από την ΑΕΚ, με την Ένωση να ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών, έπειτα από μια τριετία κοινής πορείας.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ αναφέρει:

Μετά από τρία (3) χρόνια κοινής πορείας, με απότοκο αυτής της συνεργασίας τρία τρόπαια εντός και εκτός συνόρων, οι δρόμοι μας χωρίζουν…

Η ΑΕΚ BC ανακοινώνει, ότι πριν από λίγο λύθηκε «κοινή συναινέσει» το συμβόλαιο του Γιαννούλη Λαρεντζάκη, ο οποίος πάντως συνέβαλε αποφασιστικά στην αναρρίχηση της «Βασίλισσας» προς την κορυφή.

Το Κύπελλο Ελλάδος, το ευρωπαϊκό τρόπαιο, το παγκόσμιο «δισκοπότηρο», αλλά κυρίως η πανελλήνια και κατόπιν διεθνής καταξίωση μιας Ομάδας, που βρέθηκε κάποτε στα «Τάρταρα» της απαξίωσης, αλλά αναγεννήθηκε από τις στάχτες της, φέρουν και την υπογραφή του Γιαννούλη Λαρεντζάκη. Το όνομά του ανεξάρτητα από την εξέλιξη αυτή καταγράφηκε στο «Πάνθεον» των σπουδαίων της «Ένωσης» κι αυτό είναι πανθομολογούμενο.

Η ΑΕΚ BC εύχεται στον Γιαννούλη κάθε επιτυχία στον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ