Παρλούρ: «Η καριέρα του Οζίλ στο Έμιρεϊτς τελείωσε»

Ο πρώην παίκτης της Άρσεναλ, Ρέι Παρλούρ πιστεύει πως ο κύκλος του Μεσούτ Οζίλ στην Άρσεναλ έχει τελειώσει με τον Ουνάι Έμερυ στην τεχνική ηγεσία.

Με την έλευση του Βάσκου προπονητή, ο Γερμανός διεθνής έχασε τη φανέλα βασικού που είχε με τις περισσότερες φορές να μένει εκτός αποστολής. Μετά και το παιχνίδι και τη νίκη με την Μπόρνμουθ με 1-0, ο Παρλούρ θεωρεί ότι ο Οζίλ θα φύγει σύντομα από τον σύλλογο.

«Έχω εντυπωσιαστεί με τους μικρούς της Άρσεναλ, ο Οζίλ δε βρίσκεται πλέον ούτε στην αποστολή. Νομίζω πως η καριέρα του στο Έμιρεϊτς έχει τελειώσει, έχεις κάποιους νέους που αυτή την στιγμή αξίζουν περισσότερες ευκαιρίες από εκείνον».

«Ο Σάκα βοηθάει αρκετά στην αριστερή πτέρυγα, έχεις τον Μαρτινέλι που έχει πραγματοποιήσει καλές εμφανίσεις, ενώ και ο Θεμπάγιος αποδίδει στο κέντρο, έχουν αρκετές επιλογές πλέον».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ