Παρούσα η ”χρυσή γενιά” της Αργεντινής στην απόσυρση της φανέλας του Τζινόμπιλι

Ήταν οι παίκτες που έκαναν την Εθνική Αργεντινής μία από τις πιο δημοφιλείς εθνικές ομάδες στον πλανήτη. Και θα είναι εκεί, στο AT&T Center του Σαν Αντόνιο, το βράδυ της Πέμπτης (ξημερώματα Παρασκευής 29/3 και 02:30 σε ώρα Ελλάδας), όταν οι Σπερς θα αποσύρουν τον αριθμό 20 που φόρεσε ο κορυφαίος Αργεντινός που έπαιξε ποτέ μπάσκετ, ο Μανού Τζινόμπιλι.

Έξι από τα μέλη της αποκαλούμενης “χρυσής γενιάς” του αργεντίνικου μπάσκετ, οι Πάμπλο Πριτζιόνι, Λούις Σκόλα, Φαμπρίσιο Ομπέρτο, Αντρες Νοσιόνι, Πέπε Σάντσες και Αλεχάντρο Μοντέκια, θα είναι παρόντες στην εκδήλωση, η οποία θα γίνει στο ημίχρονο της αναμέτρησης των Σπερς με τους Καβαλίερς, τιμώντας με αυτόν τον τρόπο τον σπουδαίο Μανού, που σταμάτησε το μπάσκετ τον προηγούμενο Αύγουστο σε ηλικία 41 ετών.

Ο Μανού Τζινόμπιλι έπαιξε στο ΝΒΑ από το 2002 έως το 2018, έχοντας 13,3 πόντους, 3,5 ριμπάουντ, 3,8 ασίστ και 1,3 κλεψίματα κατά μέσο όρο, όλα με τους Σπερς. Στο Σαν Αντόνιο ο Αργεντινός σταρ κατέκτησε τέσσερα πρωταθλήματα (2003, 2005, 2007 και 2014) και ήταν μία φορά All-Star, το 2011.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ