Παυλίδης: “Σπίτι μου ο Άρης”, “εκτός απροόπτου θα είμαι στον Απόλλωνα”

Ο Μπάμπης Παυλίδης μίλησε στο “Libero FM” της Θεσσαλονίκης και μίλησε για τον Άρη ενώ αποκάλυψε ότι κατά πάσα πιθανότητα του χρόνου θα φορά τα χρώματα του Απόλλωνα Σμύρνης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Libero FM»:

Για το ότι παρότι δεξιοπόδαρος, πέτυχε όλα τα γκολ του με το αριστερό: «Και τα δύο πόδια τα χρησιμοποιούσα καλά. Έτυχαν όλες οι φάσεις με το αριστερό. Αυτά τα γκολ ήταν πολύ όμορφα. Από όλα τα μηνύματα που παίρνω αυτές τις μέρες, ο κόσμος αυτά έχει να θυμάται. Εκείνα τα γκολ μπήκαν στα πρώτα επτά ματς, που πήραμε μια ώθηση καλή και μετά δεν σταματήσαμε. Δείξαμε στους αντιπάλους από την αρχή ότι δεν αστειευόμαστε».

Για το ότι ο τελευταίος παίκτης από την ομάδα της Β’: «Είμαι ο μοναδικός από τότε. Είμαι συναισθηματικός φορτισμένος. Ήταν σαν να φεύγω από την οικογένεια μου. Σαν να αφήνω τον πατέρα και την μητέρα μου. Ο κόσμος έδειξε ότι με αγαπάει πάρα πολύ. Η μεγαλύτερη επιβράβευση για εμένα. Δεν έχω λόγια. Είμαι συγκινημένος αρκετά».

Για το ότι αγαπήθηκε παρά το γεγονός ότι ήταν χαμηλών τόνων: «Έχω άπειρα μηνύματα. Ακόμη απαντάω. Πάντα ήμουν χαμηλών τόνων εκτός γηπέδων. Στο γήπεδο έδινα την ψυχή μου όταν έπαιζα. Ο κόσμος με αγάπησε γιατί ήμουν καλός με όλους, δεν δημιουργούσα πρόβλημα και δεν το έπαιζα σταρ. Είμαι αληθινός με όλους».

Για την χειρότερη και την καλύτερη στιγμή του στην ομάδα: «Η χειρότερη μου στιγμή είναι ο τραυματισμός μετά το τροχαίο. Είχα πάθει μηνίσκο στο ματς με την Χρυσούπολη αλλά δεν εγχειρίστηκα. Την επόμενη χρονιά επέστρεψα και καθιερώθηκα. Η καλύτερη στιγμή είναι τα δύο γκολ, σε Τρίκαλα και Δράμα. Ήταν ότι καλύτερο πέρασα με την ομάδα και φυσικά η άνοδος. Αυτά θυμάμαι περισσότερο. Και φέτος είναι καλή στιγμή, ακόμη και αν δεν έπαιζα. Η ομάδα βγήκε στην Ευρώπη και εγώ ήμουν στο ρόστερ».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ