Πελεγκρίνι: “Ίσως πάω για ποτό με τον Μουρίνιο”

Ο προπονητής της Γουέστ Χαμ, Μανουέλ Πελεγκρίνι μίλησε για τον νέο προπονητή της Τότεναμ και γνωστό σε όλους, Ζοσέ Μουρίνιο.

Ούτε τις καλύτερες αλλά και ούτε τις χειρότερες σχέσεις έχει με τον Μουρίνιο ο Χιλιανός τεχνικός σε ερώτηση που του έγινε, για τον αντικαταστάτη του Μαουρίσιο Ποτσετίνο.

«Δεν είναι φίλος μου, ούτε εχθρός μου. Έχουμε διαφορετικό τρόπο σκέψης απλά. Ο καθένας έχει την επιλογή να παίζει το ποδόσφαιρο που θέλει, να μιλήσει όπως θέλει και δεν μπορείς να κρίνεις πάντα το πως σκέφτεται».

«Η φιλοσοφία του Ποτσετίνο δεν είναι η ίδια με αυτή του Μουρίνιο, αλλά είναι στην ομάδα μόνο δυο μέρες και δεν νομίζω να προσπαθήσει να αλλάξει. Είδαμε την Τότεναμ να παίζει ένα παρόμοιο τρόπο παιχνιδιού το Σάββατο, με κάποιες πινελιές από τον τρόπο παιχνιδιού του Μουρίνιο».

Το ενδεχόμενο να πάνε για ποτό μετά το μεταξύ τους παιχνίδι το Σάββατο (23/11) εξέτασε ο 66χρονος Χιλιανός: «Ίσως. Δεν έχω κανένα πρόβλημα μαζί του. Έχουμε περάσει αρκετές στιγμές μαζί εκτός γηπέδων και επαναλαμβάνω δεν είναι εχθρός μου».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ