«Πεντάρα» η Παρί- Νίκη και η Ρεάλ Μαδρίτης

Κανένα περιθώριο δεν άφησε η Παρί Σεν Ζερμέν στη Μπριζ, ενώ και η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε επί της Γαλατασαράι, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των ομίλων του Champions League.

Γαλατασαράι-Ρεάλ Μαδρίτης

Νικήτρια αναδείχθηκε η Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα στη Γαλατασαράι με 1-0 στην Τουρκία και πήρε ένα μικρό βήμα πρόκρισης.

Με τους τρεις βαθμούς που απέσπασε η ομάδα του Ζιντάν ανέβηκε στη δεύτερη θέση του πρώτου ομίλου με 4 βαθμούς, πίσω από την Παρί Σεν Ζερμέν, ενώ οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην τελευταία θέση, με μόλις 1 βαθμό.

Μόλις στο 18ο λεπτό της αναμέτρησης, ο Κρόος, μετά από πάσα του Αζάρ, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης, γράφοντας το τελικό 0-1 του αγώνα.

Κίτρινες: Σερί, Ν’ Ζόνζι, Κρόος, Κουρτουά, Τεϊσέιρα, Μαριάνο

Γαλατασαράι: Μουσλέρα, Λουινταμά, Ντονκ (46’ Φεγκουλί), Τεϊσέιρα, Μαριάνο, Ν’ Ζόνζι, Σερί (77’ Μορ), Ναγκατόμο, Μπελχαντά (67’ Μπαϊράμ), Αντόνε, Μπάμπελ

Ρεάλ Μαδρίτης: Κουρτουά, Καρβαχάλ, Βαράν, Ράμος, Μαρσέλο, Βαλβέρδε (79’ Ροντρίγκες), Καζεμίρο, Κρόος, Ροντρίγκο (82’ Γιόβιτς), Μπενζεμά, Αζάρ (79’ Ζούνιορ)

Μπριζ-Παρί Σεν Ζερμέν

Εύκολα πέρασε από την έδρα της Μπριζ η Παρί Σεν Ζερμέν, αφού νίκησε με 5-0.

Με 9 βαθμούς οι παριζιάνοι παραμένουν στην κορυφή του πρώτου ομίλου με 9 βαθμούς, ενώ η Μπριζ είναι 3η με μόλις 2 βαθμούς.

Μόλις στο 7ο λεπτό ο Ικάρντι άνοιξε το σκορ της αναμέτρησης για τους φιλοξενούμενους.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι… ανέβασαν ρυθμούς. Ο Εμπαπέ, που πήρε την θέση του Τσούπο-Μότινγκ στο 52ο λεπτό, στο 61’ έκανε το 0-2 και δυο λεπτά αργότερα ο Ικάρντι, έπειτα από ασίστ του Εμπαπέ, πέτυχε το 0-3. Ο Εμπαπέ βρήκε ξανά τον δρόμο για τα δίχτυα στο 79’ και στο 83’ σημειώνοντας έτσι χατ-τρικ και το τελικό 0-5.

Κίτρινες: Τσούπο-Μότινγκ, Ντε Κετελάερε, Βεράτι, Ριτς, Μουνιέρ

Μπριζ: Μινιολέ, Μάτα, Μέχελε, Ντελί, Ριτς, Ντιατά, Σομπόλ (80’ Μπαλάντα), Ντε Κετελάερε (57’ Οκερέκε), Βανάκεν, Ντένις (76’ Οπεντά), Τάου

Παρί Σεν Ζερμέν: Νάβας, Μουνιέρ, Σίλβα, Κιμπεμπέ, Μπερνάτ, Ερέρα (72’ Ντιαλό), Μαρκίνιος, Βεράτι, Ντι Μαρία, Ικάρντι (65’ Παρέντες), Τσούπο-Μότινγκ (52’ Εμπαπέ)

Α’ Όμιλος

Παρί Σεν Ζερμέν 9

Ρεάλ Μαδρίτης 4

 Μπριζ 2

Γαλατασαράι 1

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ