Περικοπές των μισθών ανακοίνωσε η Βαλένθια

Η Βαλένθια ανακοίνωσε τον ψαλιδισμό των μισθών στους παίκτες και στους προπονητές σε ποσοστό 18% σε περίπτωση που δεν ξεκινήσει το πρωτάθλημα., ενώ πολλά μέλη του προσωπικού θα μπορούσαν να λάβουν τον πλήρη μισθό τους, κατά την περίοδο που δεν γίνονται αγώνες, μετά από συμφωνία με τους ποδοσφαιριστές.

Οι «νυχτερίδες» δεν έδωσαν λεπτομέρειες σχετικά με τις μειώσεις των αποδοχών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

«Οι παίκτες και οι προπονητές της πρώτης ομάδας και της ακαδημίας, καθώς και το διοικητικό συμβούλιο συμφώνησαν να βοηθήσουν τον σύλλογο και να εγγυηθεί την οικονομική του σταθερότητα σε μια εποχή μεγάλης δυσκολίας και αβεβαιότητας για όλους. Επίσης, λόγω της δέσμευσης του συλλόγου να προστατεύσει τους πιο ευάλωτους εργαζομένους του ενόψει της αβέβαιης εξέλιξης αυτής της κατάστασης, η Βαλένθια θα καλύψει τα εισοδήματα ενός μεγάλου ποσοστού των εργαζομένων της. Ο σύλλογος θα ήθελε να εκφράσει την ευγνωμοσύνη του στους παίκτες της πρώτης ομάδας που έδειξαν αλληλεγγύη μειώνοντας τους μισθούς τους προκειμένου να βοηθήσουν τον σύλλογο να προστατεύσει τους εργαζόμενους και τις οικογένειές του σε τόσο περίπλοκες συνθήκες».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ