Περιστέρι: «Με τον κόσμο στο πλευρό μας»

Η Κ.Α.Ε. Περιστέρι Βίκος Cola έβγαλε ανακοίνωση και ενημερώνει τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας, ότι ο αγώνας του Σαββάτου (15/6) με την ΑΕΚ, θα διεξαχθεί κανονικά, με τις θύρες να είναι διαθέσιμες να φιλοξενήσουν τους φίλους της ομάδας. 

Με αυτή την ανακοίνωση έκανε γνωστό σε όλους την απόφαση που πάρθηκε από το Α.Σ.Ε.Α.Δ. σήμερα. Η προηγούμενη απόφαση που είχε ήδη παρθεί, έκανε λόγο για χρηματικό πρόστιμο χιλίων ευρώ και μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών, η οποία τελικά ακυρώθηκε, έπειτα από προσφυγή των Περιστεριωτών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ομάδας:

Η Κ.Α.Ε. Περιστέρι Βίκος Cola ενημερώνει τους φίλους της ομάδας πως η σαββατιάτικη (15/6) αναμέτρηση με την Α.Ε.Κ (19:00) θα διεξαχθεί κανονικά με κόσμο στις κερκίδες!

Με βάση την σημερινή (14/6/) απόφαση του Α.Σ.Ε.Α.Δ, ακυρώνεται η απόφαση του αθλητικού δικαστή με την οποία επιβλήθηκε στον σύλλογο ποινή αποκλεισμού μίας (1) αγωνιστικής και χρηματικό πρόστιμο 1.000 ευρώ.

“Οι αξιότιμοι κύριοι δικαστές του Α.Σ.Ε.Α.Δ. έκριναν και αποφάσισαν ότι οι υπερασπιστικοί μας ισχυρισμοί είναι ορθοί και βάσιμοι” δήλωσε ο νομικός σύμβουλος και Μέλος του Δ.Σ. της Κ.Α.Ε. Περιστέρι Βίκος Cola, Αντώνιος Αντωνίου  και συνέχισε: “Σύμφωνα και με το αποδεικτικό υλικό που θέσαμε υπόψιν του Δικαστηρίου, αποδείχθηκε ότι το ένδικο συμβάν δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την ομάδα μας και για τον λόγο αυτό, απαλλαγήκαμε από την επιβολή οποιασδήποτε ποινής”.

Έτσι λοιπόν, οι πόρτες του “Ανδρέας Παπανδρέου” θα ανοίξουν για τους φίλους της ομάδας που θα μπορούν να προμηθευτούν τα εισιτήρια, σήμερα από τα εκδοτήρια του γηπέδου τα οποία θα λειτουργήσουν από τις 19:00 έως τις 21:00. Ανήμερα του αγώνα, τα “μαγικά” χαρτάκια θα πωλούνται από τα γραφεία του συλλόγου (10:00-15:00) κι εν συνεχεία από τα εκδοτήρια.

Ο Γ.Σ.Π. σε χρειάζεται για μία ακόμα φορά. Με την δύναμη της φωνή σου στήριξε την ομάδα και τους παίκτες! Έλα μαζί να πανηγυρίσουμε μία ακόμα μεγάλη επιτυχία!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ