Περιστεριώτικο πάρτι με καλεσμένο τον Πανιώνιο!

Ο Ατρόμητος πήρε άνετα τη νίκη με 3-0 απέναντι στον Πανιώνιο στο Περιστέρι, στο ντέρμπι της Αθήνας, για την 23η αγωνιστική της Σούπερ λιγκ.

Οι Περιστεριώτες έκαναν πράξη και αφιέρωσαν τη νίκη στον κόσμο τους (όπως τους ζήτησαν) με μία μεγάλη εμφάνιση, καθώς σε όλη την διάρκεια του αγώνα ο Ατρόμητος ήταν ανώτερος, με τον Πανιώνιο να μην μπορεί να ακολουθήσει τον ρυθμό της ομάδας.

Τα τέρματα για την ομάδα του Νταμίρ Καναντι πέτυχαν οι Κουλούρης, Ενσικουλού και αυτογκόλ ο Μπανανά. Με τη νίκη αυτή ανέβηκε στην τρίτη θέση ο Ατρόμητος.

Ο αγώνας:

O Ατρόμητος από τα πρώτα λεπτά μπήκε δυνατά, έχοντας την κατοχή και προσπάθησε να διασπάσει την άμυνα του Πανιωνίου.

Η πρώτη καλή στιγμή ήταν στο 8ο λεπτό, μετά από εκτέλεση φάουλ από τα αριστερά, ο Χατζηισαϊας πήρε την ψηλοκρεμαστή κεφαλιά, ο Μανοϊλοβιτς έκανε άστοχη έξοδο, καθώς δεν υπολόγισε καλά την μπάλα, όμως ο Κουλούρης δεν πρόλαβε να πλασάρει και η μπάλα πέρασε δίπλα από το δοκάρι.

Στο 11ο λεπτό μετά από εκτέλεση φάουλ του Ούμπιντες, ο Κουλούρης μέσα από την περιοχή δεν μπόρεσε να πλασάρει καλά, με τον Μανοϊλοβιτς να μπλοκάρει.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν την πίεση και βρήκαν την λύση στο 18ο λεπτό. Ο Μακσίμοβιτς τράβηξε τον Κουλούρη μέσα στην περιοχή, με τον διαιτητή να δινει πέναλτι. Ο Κουλούρης ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι, ευστοχώντας για το 1-0.

Οι Περιστεριώτες συνέχισαν να πιέζουν και στο 25ο λεπτό ήρθε το 2-0. Σε αντεπίθεση των γηπεδούχων ο Ενσικουλού βρήκε στην πλάτη της άμυνας και από τα δεξιά, έκανε την παράλληλη μπαλιά, με τον Μπανανά να κάνει την προβολή για να κόψει την μπάλα, όμως έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, κάνοντας το 2-0.

Μετά το 2-0 και μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου ο Ατρόμητος είχε τα ηνία του αγώνα, κρατώντας άνετα το 2-0. Ο Πανιώνιος μόνο ένα σουτ είχε στο 42ο λεπτό με τον Μπουμάλ, με τον Θεοδωράκη να αποκρούει.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ατρόμητος δεν σταμάτησε και πέτυχε και τρίτο γκολ. Στο 53ο λεπτό μετά από ωραία ομαδική προσπάθεια ο Ενσικουλού με ωραία ατομική προσπάθεια μέσα στην περιοχή, πλάσαρε και νίκησε τον Μανοϊλοβιτς, κάνοντας το 3-0.

Στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε και οι γηπεδούχοι κατέβασαν ταχύτητες, έχοντας εξασφαλίσει το τρίποντο της νίκης.

Στο 88ο λεπτό ο Ντουρμισάι έκανε το διαγώνιο σουτ από τα δεξιά, με την μπάλα να πηγαίνει στο δεύτερο δοκάρι με τον Μπανανά, να είναι αμαρκάριστος, αλλά έστειλε την μπάλα άουτ!

Μέχρι το τέλος δεν άλλαξε κάτι, με τον Ατρόμητο να παίρνει δίκαια τη νίκη με 3-0.

Κίτρινες: Ενσικουλού – Μακσίμοβιτς, Μπουμάλ

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Θεοδωράκης, Χατζηισαΐας, Ρισβάνης, Καρασαλίδης, Σάκιτς, Μπουσούλατζιτς, Ούμπιντες (84′ Κορτ), Κατράνης, Ενσικουλού (72’ Μπρούνο), Κουλούρης, Μανούσος (72’ Κωτσόπουλος)

Πανιώνιος (Μάντζιος): Μανοΐλοβιτς, Ντομίνγκες, Σταυρόπουλος (85′ Σταυρόπουλος), Μπανανά, Παπαγεωργίου, Μανιάτης (62’ Άρτσε), Μαξίμοβιτς, Κότσιτς, Μπουμάλ, Ντουρμισάι, Σπιριντόνοβιτς (73’ Καμαρά)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ