Πηνελόπη Παυλοπούλου στο Kingsport.gr: «Είμαι πολύ χαρούμενη, είναι αποτέλεσμα πολλής δουλειάς»

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το 4ο συνεχόμενο νταμπλ στο γυναικείο μπάσκετ, επικρατώντας στους τελικούς του ΠΑΟΚ. Μετά το τέλος του αγώνα τη στέψη, η Πηνελόπη Παυλοπούλου, η οποία κατέκτησε το πρώτο πρωτάθλημα της καριέρας της, μίλησε στο Kingsport.gr και στον Γιάννη Δρόσο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της στο Kingsport.gr:

Για τα συναισθήματά της, μιας και ήταν το πρώτο πρωτάθλημα της καριέρας της: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη, δεν περιγράφεται με λόγια αυτή η στιγμή, δεν έχω συνειδητοποιήσει τι έχει γίνει. Αλλά είναι αποτέλεσμα πολλής δουλειάς μέσα στη χρονιά. Είναι πάρα πολύ χαρούμενη για την ομάδα μου, γιατί πετύχαμε τους στόχους μας φέτος. Και τώρα από ‘δω και εμπρός, στο διάστημα που έχουμε της ξεκούρασης, εκεί πιστεύω θα συνειδητοποιήσουμε τι κάναμε, θα ξεκουραστούμε και θα το ευχαριστηθούμε».

Για την εύκολη επικράτηση και ενώ ο ΠΑΟΚ αγωνίστηκε χωρίς τις ξένες παίκτριές του: «Εμείς κοιτούσαμε να κάνουμε τη δουλειά μας στο γήπεδο. Ο ΠΑΟΚ πήρε τη δική του απόφαση να μην φέρει τις ξένες του, να τις επιτρέψει να γυρίσουν πίσω στη χώρα τους. Παρόλα αυτά εμείς δεν μπορούσαμε να κάνουμε κάτι άλλο από το να δώσουμε το 100% γιατί έτσι προπονούμαστε και έτσι έπρεπε να κάνουμε».

Για το πού αφιερώνει το πρωτάθλημα: «Προσωπικά το αφιερώνω στην οικογένειά μου που με στηρίζει και στον παππού μου που ήταν Ολυμπιακός».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ