Πηνελόπη Παυλοπούλου στο Kingsport.gr: «Είναι ένα σπουδαίο ρεκόρ, το αφιερώνουμε στον κόσμο του Ολυμπιακού»

Ο Ολυμπιακός νίκησε με 91-65 τα Χανιά γράφοντας ιστορία, καθώς οι 112 συνεχόμενες νίκες του στην Α1 αποτελούν παγκόσμιο ρεκόρ.

Μετά το τέλος του αγώνα, η Πηνελόπη Παυλοπούλου, που διακρίθηκε για ακόμη ένα ματς, μίλησε στο Kingsport.gr και τον Γιάννη Δρόσο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις της στο Kingsport.gr:

Ποια είναι τα συναισθήματα και οι πρώτες σκέψεις σας μετά το ρεκόρ αυτό;

«Είναι ένα σπουδαίο ρεκόρ φυσικά. Δηλώνει την κυριαρχία μας για αρκετό καιρό, σαν σύλλογος, στην Ελλάδα και φυσικά αυτό είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς, καθημερινής, συνέπειας, πειθαρχίας και προσήλωσης στα αποτελέσματα».

Βλέπουμε ότι ο Ολυμπιακός είναι μια πολύ συμπαγής ομάδα, που μπορεί να διευρύνει πολύ αυτό το ρεκόρ.

«Ναι, μακάρι να γίνει έτσι. Όσο υπάρχουν τουλάχιστον άνθρωποι που υποστηρίζουν την ομάδα, βρίσκονται πίσω της σε κάθε βήμα της, πιστεύω πως μπορεί να διευρυνθεί για ακόμη περισσότερο αυτό το ρεκόρ. και το εύχομαι ολόψυχα».

Σε ποιον το αφιερώνετε;

«Στον κόσμο του Ολυμπιακού, γιατί ο Ολυμπιακός είναι μια μεγάλη οικογένεια και αυτή η παράδοση κρατάει χρόνια και μας αποδεικνύουν κάθε φορά με την υποστήριξή τους ότι είναι εδώ για εμάς και είναι η ψυχή και ο παλμός της ομάδας».

Στο αγωνιστικό σκέλος, θα ήθελα ένα σχόλιο για το σημερινό ματς. Είδαμε τα Χανιά να είναι ανταγωνιστικά στο πρώτο ημίχρονο, αλλά στη συνέχεια ήρθε εύκολα η νίκη.

«Ναι έτσι είναι, είχαμε πολλά νεκρά διαστήματα στην άμυνα, κυρίως ατομικά και αφήσαμε την ομάδα των Χανίων να βρει ρυθμό, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο. Από εκεί και έπειτα προσπαθήσαμε να εκμεταλλευτούμε και κάποια φάουλ που είχαν οι ψηλές τους και να ανοίξουμε λίγο το ρυθμό μας επιθετικά. Και για αυτό ήρθε και εν τέλει η διαφορά».

Για τη συνέχεια;

«Συνεχίζουμε τώρα με σκληρή δουλειά, να βελτιωθούμε ατομικά και ομαδικά. Και στο αθλητικό κομμάτι και μπασκετικά. Έχουμε ακόμα πολύ δρόμο μπροστά μας και πρέπει να έχουμε το κεφάλι κάτω και να δουλεύουμε για να κερδίσουμε ό,τι μας αναλογεί».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ