Πιθανή η στέψη του τέταρτου σερί νταμπλ του Ολυμπιακού στο ΔΑΚ Γλυφάδας

Πιο πιθανό από ποτέ φαντάζει πλέον το ενδεχόμενο η στέψη του τέταρτου συνεχόμενου αήττητου πρωταθλήματος της ομάδας μπάσκετ γυναικών του Ολυμπιακού να γίνει ενώπιον των πιστών οπαδών της για πρώτη φορά από τη δημιουργία του τμήματος!

Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ θα “κοντραριστούν” στον τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών. Βάσει προγράμματος, όπως και τα προηγούμενα χρόνια, ο Ολυμπιακός λόγω του πλεονεκτήματος έδρας, θα δώσει τον πρώτο από τους 2 αγώνες στη Γλυφάδα και τον δεύτερο στη Θεσσαλονίκη. Ωστόσο ο ΠΑΟΚ ζήτησε τη διεξαγωγή του δεύτερου τελικού να γίνει στο ΔΑΚ Γλυφάδας,  για το λόγο ότι δεν θέλει η στέψη των κοριτσιών της ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού να γίνει στη Θεσσαλονίκη.

Οι ερυθρόλευκες προηγούνται με 2-0 στις νίκες και χρειάζονται άλλες δυο, ώστε να πανηγυρίσουν ένα ακόμη αήττητο πρωτάθλημα.

Επειδή, όμως, η κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον Ολυμπιακό θα γινόταν μέσα στην Πυλαία, η διοίκηση του ΠΑΟΚ ήρθε σε συνεννόηση με τους αρμοδίους φορείς  ώστε οι δυο τελικοί να γίνουν στην Γλυφάδα στις 7 και πιθανότατα στης 8 Μαϊου!

Κι αυτό, διότι λόγω φανερού … κόμπλεξ απέναντι στον Θρύλο ο ΠΑΟΚ το τελευταίο που θα επιθυμούσε τη δεδομένη χρονικά στιγμή, είναι τα κορίτσια του Γιώργου Παντελάκη να στεφθούν πρωταθλήτριες για τέταρτη συνεχόμενη σεζόν με φόντο τον … Λευκό Πύργο!

Με αφορμή τον τρόπο διεξαγωγής των τελικών των πλέι – οφ, όπου ο Ολυμπιακός όλα αυτά τα χρόνια «κουβαλάει» τις δύο νίκες της κανονικής περιόδου απέναντι σε όλους τους αντιπάλους του φιναλίστ, η στέψη και των τριών προηγούμενων πρωταθλημάτων είχε γίνει εκτός έδρας .

Την πρώτη σεζόν λειτουργίας του τμήματος (το 2015-16) ο Ολυμπιακός είχε πανηγυρίσει το «παρθενικό» του νταμπλ μέσα στη Λεωφόρο χάρη στην ευρεία του νίκη επί του Παναθηναϊκού.
Τη σεζόν 2016-17 ο Ολυμπιακός στέφθηκε πρωταθλητής στον Βύρωνα, χάρη στο ζευγάρωμα των νικών απέναντι στον Αθηναϊκό, ενώ πέρυσι κάτι ανάλογο είχε συμβεί στο Κερατσίνι απέναντι στον Φάρο.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ