Ποδαρικό με τεσσάρα για τους “κανονιέρηδες”

Στην πρώτη αγωνιστική του νέου έτους για το πρωτάθλημα Αγγλίας οι “κανονιέρηδες” του Έμερι υποδέχτηκαν στο “Emirates” την Φούλαμ του Ρανιέρι όπου και της επικράτησε με το ευρύ σκορ 4-1. Την πρώτη του ασσίστ έδωσε και ο διεθνής Έλληνας κεντρικός αμυντικός, Σωκράτης Παπασταθόπουλος.

Στο 25‘ η σέντρα του Ιβόμπι βρήκε τον Τσάκα και εκείνος βρέθηκε μόνος και έκανε πολύ εύκολα το 1-0 από κοντά.

Στο 55‘ οι γηπεδούχοι έκρυψαν την μπάλα και ο Λακαζέτ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Η Φούλαμ το μόνο που κατάφερε να κάνει στο ματς είναι να μειώσει προσωρινά στο 69‘ μετά από συρτή σέντρα από τα αριστερά και τον Καμαρά να σκοράρει σε κενό τέρμα.

Στο 79‘ ο Κολάσινατς μπήκε στην περιοχή από τα αριστερά, έκανε το γύρισμα με τον Ομπαμεγιάνγκ να στέλνει με προβολή την μπάλα στο δοκάρι. Στη συνέχεια η μπάλα στρώθηκε στον Ράμσεϊ ο οποίος από κοντά σούταρε κάνοντας το 3-1.

Το ματς είχε ένα ακόμα τέρμα αφού στο 83‘ έπειτα από ασίστ του Σωκράτη Παπασταθόπουλου ο Ομπαμεγιάνγκ σκόραρε για να διαμορφώσει το τελικό 4-1.

 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Αρσεναλ (Ουνάι Εμερι): Παπασταθόπουλος, Κοσιελνί, Μουστάφι (46′ Τορέιρα), Κολάσινατς, Μάιτλαντ-Νάιλς, Τσάκα, Γκουεντουζί, Ιβόμπι (83′ Σάκα), Λακαζέτ (75′ Ράμσεϊ), Ομπαμεγιάνγκ.

Φούλαμ (Κλαούντιο Ρανιέρι): Ρίκο, Οντόι, Λε Μαρτσάν, Ριμ, Κρίστι (56′ Φοσού-Μενσά), Μπράιαν, Σίρλε (61′ Καμαρά), Κέιρνι, Σισέ (61′ Σερί), Σεσενιόν, Μίτροβιτς.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ