Ποδόσφαιρο Γυναικών: Ενίσχυση με Χαραλαμπίδου και Γκατζογιάννη ο Ιάλυσος

Σε δύο μεγάλες μεταγραφικές κινήσεις προχώρησε η ομάδα του Ιάλυσου, η οποία έχει ως στόχο να παραμείνει στη Β’ Εθνική.

Ενόψει του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος, η ροδίτικη ομάδα ενισχύθηκε με την τερματοφύλακα Ελένη Χαραλαμπίδου και την μεσοαμυντικό Γλυκερία Γκατζογιάννη, αμφότερες με μεγάλη πορεία στην Α’ Εθνική.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η διοικούσα επιτροπή της L.F.C. Ιάλυσος είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση ακόμα δύο αθλητριών, ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής Κατηγορία γυναικών στον 4ο όμιλο. Πρόκειται για την τερματοφύλακα Ελένη Χαραλαμπίδου και την μεσοαμυντικό Γλυκερία Γκατζογιάννη. Η Ελένη γεννήθηκε στις 24/6/1987 και έχει αγωνιστεί στις ομάδας του Φιλυριακού Φλώρινας και του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης, ενώ είναι διεθνής τόσο με την Εθνική Νεανίδων, όσο και με την Εθνική Γυναικών. Η Γλυκερία γεννήθηκε στις 20/1/1987 και έχει αγωνιστεί στις Ελπίδες Καρδίτσας, στη Δόξα Τριλόφου Θεσσαλονίκης, στον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης, στον Α.Ο. Τρίκαλα και στην Α.Ε. Λάρισας, ενώ είναι διεθνής με τις Εθνικές Ομάδες Νεανίδων και Γυναικών. Καλωσορίζουμε τις δύο αθλήτριες στην οικογένεια της L.F.C. Ιάλυσος και τους ευχόμαστε καλή σεζόν, με υγεία»

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ