Ποδόσφαιρο Γυναικών: Στην 6η θέση της δεκαετίας στο Τσάμπιονς Λιγκ Γυναικών ο Απόλλων Λεμεσού

Πολύ σημαντική διάκριση για την ομάδα ποδοσφαίρου γυναικών του Απόλλωνα Λεμεσού.

Η ΟΥΕΦΑ δημοσίευσε τη συνολική βαθμολογία των συλλόγων του Τσάμπιονς Λιγκ Γυναικών της τελευταίας δεκαετίας. Σε αυτή, η Κυπριακή ομάδα βρίσκεται στην 6η θέση, αφήνοντας πίσω της μεγάλα ονόματα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Πρόκειται αναμφίβολα για μια μεγάλη επιτυχία, η οποία δείχνει πως η ομάδα της Λεμεσού έχει θέσει γερές βάσεις, θέτοντας τον πήχη όλο και ψηλότερα, όχι μόνο εντός της Κύπρου, αλλά και στην Ευρώπη.

Οι Apollon Ladies, έχουν 9 συμμετοχές στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, έδωσαν 41 αγώνες, στους οποίους μέτρησαν 24 νίκες, 5 ισοπαλίες και 12 ήττες. Ενώ πέτυχαν 145 γκολ και δέχθηκαν 42.

Στην πρώτη θέση της κατάταξης βρίσκεται η πολυνίκης του θεσμού με 6 τρόπαια, Λιόν από τη Γαλλία και ακολουθεί η γερμανική Βόλφσμπουργκ με 2 κατακτήσεις.

Αναλυτικά η πρώτη δεκάδα των ομάδων:

Δείτε την ανάρτηση των Apollon Ladies:


 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ