Ποδόσφαιρο Γυναικών: Στη Δόξα 2016 η Ιωάννα Χαμαλίδου

Σε μια πολύ σημαντική μεταγραφή προχώρησε η Δόξα 2016. Η ομάδα της Δράμας, ενέταξε στο δυναμικό της την Ιωάννα Χαμαλίδου.

Η 24χρονη επιθετικός από το 2011 έως το 2018 αγωνίστηκε στον ΠΑΟΚ, τη σεζόν 2018-19 αγωνίστηκε στον Άρη, ενώ την περσινή σεζόν, στο πρώτο μισό της αγωνίστηκε στην ισπανική Σαραγόσα και στο δεύτερο μισό της στην τουρκική Μπεσίκτας. Επιπλέον είναι διεθνής με όλες τις ελληνικές Εθνικές Ομάδες (Κορασίδων, Νεανίδων, Γυναικών).

Πρόκειται για την πρώτη μεταγραφική κίνηση της Δόξας 2016, η οποία την επόμενη σεζόν θα αγωνιστεί στην Α’ κατηγορία γυναικών.

Η ανακοίνωση:

Πρώτο μεταγραφικό «Μπαμ»…… με Ιωάννα Χαμαλίδου
Ο Ποδοσφαιρικός Σύλλογος Γυναικών ΔΟΞΑ 2016, είναι στην ευχάριστη θέση, να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με την Αθλήτρια Ιωάννα Χαμαλίδου. Είναι η πρώτη μεταγραφή για την νέα περίοδο που πραγματοποιεί η ομάδα μας αποκτώντας μια εξαιρετική ποδοσφαιρίστια. Από το 2011 ήταν στις τάξεις του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΠΑΟΚ για 8 συναπτά έτη, ενώ το 2019 έπαιξε για ένα χρόνο στην ομάδα του Άρη Θεσσαλονίκης. Ακόμη αγωνίστηκε σε Ευρωπαϊκούς Συλλόγους Σαραγόσα (Ισπανία) , Μπεσίκτας (Τουρκία) αποκτώντας χρήσιμες και πλούσιες εμπειρίες. Είναι φοιτήτρια στα Τ.Ε.Φ.Α.Α. Θες/κης, κατέχει πτυχίο UEFA B, ενώ έχει αγωνιστεί σε όλες τις Εθνικές Ομάδες (Κορασίδων-Νεανίδων-Γυναικών). Για την Ιωάννα, το γυναικείο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα δεν έχει την ισχύ που έχει σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες πάρα το γεγονός ότι υπάρχει τεράστιο ταλέντο. Το όραμα της είναι να απολαμβάνει την ζωή της κάνοντας πράγματα που αγαπά. Το ποδόσφαιρο είναι πολύ μεγάλο κομμάτι της καθημερινότητας της. Η ομάδα στην οποία έρχεται είναι νεοφώτιστη και θέλει πολύ να βοηθήσει και με το δικό της λιθαράκι να επιτευχθούν οι στόχοι που θα θέσουμε.
Καλώς Ήρθες Ιωάννα!!!!!!!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Πρώτο μεταγραφικό «Μπαμ»…… με Ιωάννα Χαμαλίδου Ο Ποδοσφαιρικός Σύλλογος Γυναικών ΔΟΞΑ 2016, είναι στην ευχάριστη θέση, να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με την Αθλήτρια Ιωάννα Χαμαλίδου. Είναι η πρώτη μεταγραφή για την νέα περίοδο που πραγματοποιεί η ομάδα μας αποκτώντας μια εξαιρετική ποδοσφαιρίστια. Από το 2011 ήταν στις τάξεις του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΠΑΟΚ για 8 συναπτά έτη, ενώ το 2019 έπαιξε για ένα χρόνο στην ομάδα του Άρη Θεσσαλονίκης. Ακόμη αγωνίστηκε σε Ευρωπαϊκούς Συλλόγους Σαραγόσα (Ισπανία) , Μπεσίκτας (Τουρκία) αποκτώντας χρήσιμες και πλούσιες εμπειρίες. Είναι φοιτήτρια στα Τ.Ε.Φ.Α.Α. Θες/κης, κατέχει πτυχίο UEFA B, ενώ έχει αγωνιστεί σε όλες τις Εθνικές Ομάδες (Κορασίδων-Νεανίδων-Γυναικών). Για την Ιωάννα, το γυναικείο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα δεν έχει την ισχύ που έχει σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες πάρα το γεγονός ότι υπάρχει τεράστιο ταλέντο. Το όραμα της είναι να απολαμβάνει την ζωή της κάνοντας πράγματα που αγαπά. Το ποδόσφαιρο είναι πολύ μεγάλο κομμάτι της καθημερινότητας της. Η ομάδα στην οποία έρχεται είναι νεοφώτιστη και θέλει πολύ να βοηθήσει και με το δικό της λιθαράκι να επιτευχθούν οι στόχοι που θα θέσουμε. Καλώς Ήρθες Ιωάννα!!!!!!!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ΔΟΞΑ 2016 F.C.WOMEN (@doxa2016fcw) στις

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ