Ποκετίνο: Είμαι ευχαριστημένος τόσο με την απόδοση όσο και με τον τρόπο»

Μετά την νίκη της Τότεναμ με 1-0  επί της Μάντσεστερ Σίτι, στην πρώτη μεταξύ τους προημιτελική αναμέτρηση στο Τσάμπιονς Λιγκ, ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο εμφανίστηκε χαρούμενος λέγοντας :  «Είμαι ευχαριστημένος τόσο με την απόδοση όσο και με τον τρόπο που αντιμετωπίσαμε τον αγώνα».

«Φυσικά, η εμφάνιση ήταν πολύ καλή, ήταν μία πρόκληση για την Σιτι, να παίξουμε σε αυτό το επίπεδο και να είμαστε συνεπής. Ακόμα υπάρχει πολλή δουλειά, ακόμα η Σίτι είναι το φαβορί να κερδίσει το Τσάμπιονς Λιγκ. Φυσικά θα είναι σκληρό. Σε μια εβδομάδα θα είναι πολύ διαφορετικό παιχνίδι. Αλλά η νίκη μας δίνει πίστη, πρόκειται να πάμε εκεί και να παλέψουμε πολύ. Για μένα, η Σιτι είναι ακόμα το φαβορί». Μιλούσα με τον Ντελφ για την κατάσταση, τι συνέβη, επειδή ήταν πολύ αναστατωμένος».

«Προσπάθησα να πω ότι δεν ήταν πρόθεση από τον Χάρι ή αυτόν να τραυματίσουν ο ένας τον άλλον. Ήταν απλά μια σκληρή δράση. Του είπα ότι είναι τυχερός επειδή αν είχε ελεγχθεί στο VAR μπορεί να ήταν κόκκινη, ποιος ξέρει. Και οι δύο μάχονταν για την μπάλα και δεν είχαν καμία πρόθεση να κάνουν ζημιά ο ένας στον άλλον. Αλλά ήταν πολύ φιλική η συζήτηση».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ