Πολλά γκολ χωρίς νικητή

Η 23η αγωνιστική του τουρκικού πρωταθλήματος ολοκληρώθηκε σήμερα, με την Μπεσίκτας να υποδέχεται την Φενέρμπαχτσε στο Βόνταφον Παρκ, με τις δύο ομάδες να κάνουν συναρπαστικό παιχνίδι και το 3-3 να είναι το τελικό σκορ.

Η Μπεσίκτας στάθηκε καλύτερα στο γήπεδο και αυτό φάνηκε, αφού πριν την συμπλήρωση 20 λεπτών κατάφερε να μπει μπροστά στο σκορ, σημειώνοντας δύο γκολ. Στο 10′, ο Γκόνουλ βρέθηκε στην περιοχή αμαρκάριστος όταν δέχτηκε την σέντρα και εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ για το 1-0. Στο 15′, οι γηπεδούχοι ζητούν πέναλτι και ο διαιτητής χρειάστηκε να δει το ριπλέι για να αποφασίσει. Τελικά, ο διαιτητής δικαίωσε την Μπεσίκτας και ο Γιλμάζ εκτέλεσε εύστοχα στο 18′, για το 2-0.

Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, η Μπεσίκτας φτάνει και σε τρίτο γκολ με τον Γιλμάζ. Στο 45+2’, ο Καγκάβα ελευθέρωσε τον Γιλμάζ, ο οποίος βρέθηκε πρόσωπο με πρόσωπο με τον τερματοφύλακα νικώντας τον για το 3-0.

Στο δεύτερο μέρος, η Φενέρ κατάφερε να μειώσει με τον Ζάιτς. Στο 55′, ο Ντιράρ έδωσε πάσα στον συμπαίκτη του, ο οποίος βρέθηκε στην περιοχή και έκανε το 3-1. Στο 62′, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν ξανά στο παιχνίδι με τον Κίφτπιναρ, ο οποίος σηκώθηκε ψηλότερα απ5ό όλους, πήρε την κεφαλιά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 3-2. Δεν πέρασε πολύ ώρα, που η Φενερμπαχτσέ κατάφερε να ισοφαρίσει. Στο 67′, ο Κάρντιριμ έκανε ένα δυνατό σουτ από απόσταση και νίκησε τον Κάριπυς για το 3-3.

Η Φενέμπαχτσέ έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 87′ να κάνει το 3-4 με τον Ελμάς, αλλά ο τερματοφύλακας απέκρουσε. Ωστόσο, τίποτα δεν άλλαξε και το 3-3 έμεινε ως το τέλος.

Κίτρινες: 60′ Ουισάλ, 74′ Γιλμάν – 35′ Ζάιτς, 60′ Ντιράρ, 76′ Κόφτπινακ, 90+8′ Κσλντιριμ

Μπεσίκτας: Κάριους, Αντριάνο, Ισιμάτ-Μιρίν, Βίντα, Γκόνουλ, Τοκόζ, Ούτσινσον, Γιάλκιν (Ερκίν 64′), Καγκάβα (Πεκτεμέκ 85′), Λενς (Κουαρέσμα 74′), Γιλμάζ

Φενέρμπαχτσε: Ντεμιρλελ, Ίσλα (Βαλμπουένα 46′), Κίφτπινακ, Σκρτελ, Κάρντιριμ, Τοπάλ, Αρσλάν, Ντιράρ, Ζάιτς (Έλμας 84′), Μόουζες (Αυτού 46′), Σολδάδο

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ