Πολλές ευκαιρίες, “μηδέν” γκολ

Η ΑΕΚ υποδέχτηκε την Μπασακσεχίρ στο ΟΑΚΑ και οι δύο ομάδες αναδείχτηκαν ισόπαλες με 0-0 στην πρόβα τζενεράλε των κιτρινόμαυρων πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, αλλά και το ντεμπούτο του Ολιβέιρα με την φανέλα της ΑΕΚ.

Το σημερινό παιχνίδι ήταν το πρώτο βήμα για την ομάδα του Καρντόσο πριν την ευρωπαϊκή μάχη του Γιουρόπα Λιγκ.

Η Ένωση μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο πιέζοντας τους φιλοξενούμενους, με την πρώτη καλή στιγμή στο ματς να της ανήκει. Στο 15’ ο Κλωναρίδης εκμεταλλεύτηκε την πάσα του Μάνταλου, όμως το πλασέ του πέρασε άουτ.

Ένα λεπτό αργότερα η Μπασακσεχίρ έχασε δίπλη ευκαιρία. Σούταρε ο Καχβετσί, απόκρουσε ο Μπάρκας και στο ριμπάουντ μ’ ένα περίεργο τρόπο έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι και εκείνη μετά κατέληξε στα χέρια του κίπερ.

Λίγο πριν την ολοκλήρωση του πρώτου μέρους ο Κλωναρίδης έχασε ακόμα μια μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ. Ο Ζεράλντες βρήκε τον Έλληνα επιθετικό στην περιοχή, όμως την κεφαλιά του δεύτερου έβγαλε εντυπωσιακά ο κίπερ της Μπασάκ.

Η ΑΕΚ στο δεύτερο μέρος προσπαθούσε να βρει τα πατήματά της παρά τα λάθη στην μεσαία γραμμή. Ενώ η Ένωση έφτανε στην περιοχή των Τούρκων οι τελικές προσπάθειες δεν είχαν στόχο με το τελικό αποτέλεσμα να παραμένει ως έχει και καμιά αξιόλογη φάση.

Στις καθυστερήσεις του ματς η ΑΕΚ είχε την τελευταία στιγμή του αγώνα με τον Παουλίνιο να σουτάρει αλλά η μπάλα βρήκε πάνω στο σώμα του αμυντικού.

ΑΕΚ: Μπάρκας, Παουλίνιο, Βράνιες, Τσιγκρίνσκι(28’ Σβάρνας), Λόπες(65’ Χουλτ), Σιμόες, Σιμάο(77’ Γαλανόπουλος), Βέρντε(65’ Λιβάγια), Ζεράλδες, Μάνταλος(64’ Ολιβέιρα), Κλωναρίδης(64’ Αλμπανης)

Μπασακσεχίρ: Γκιονούκ, Καϊσαρά, Πονκ, Σεϊντού, Μπεχiτς,Τεκντεμίρ, Καχβετσί, Βίσκα, Ρομπίνιο(46’ Ντεκοστα), Γκούλντμπρανσεν, Κριβελί

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ