Πολύτιμος βαθμός για τον Λεβαδειακό

Ο Λεβαδειακός υποδέχτηκε τον Παναθηναϊκό στο Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς για την 18η αγωνιστική, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0.

Πολύτιμος βαθμός για την ομάδα της Λιβαδειάς στην μάχη που δίνει για την παραμονή, αντίθετα για τους «πράσινους» δεν ήταν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για να πλησιάσει την 4η θέση της βαθμολογίας. Από ένα δοκάρι και οι δύο ομαδες.

Ο αγώνας:

Ο Κολοβέτσιος, στο 10ο λεπτό, βρέθηκε στην περιοχή και έκανε το σουτ, αλλά ο Μπάγιτς απέκρουσε, με τον Τσαμπούρη να στέλνει την μπάλα πλάγιο.

Στο 24’, ο Κουρμπέλης έχασε ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, με το σουτ που επιχείρησε να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι. Η ομάδα της Αθήνας είχε την κατοχή της μπάλας, αλλά δεν κατάφερε να την μετατρέψει σε κάποιο γκολ και το 0-0 έμεινε ως το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος, οι Βοιωτοί ανέβασαν ρυθμό, δημιουργώντας ευκαιρίες. Στο 57’, ο Αντιλέχου έκανε την σέντρα με τον Μαρκόσφκι να πιάνει την κεφαλιά, αλλά δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα, χάνοντας την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ.

Στο 63’, ο Ζησόπολος βρέθηκε στην περιοχή και έκανε το σουτ, αλλά ο Διούδης απέκρουσε κρατώντας το 0-0.

Στο 68’, ο Στανόγιεβιτς από μακριά επιχείρησε ένα σουτ, το οποίο χτύπησε στην γωνία του δοκαριού.

Στο 78’ ο Χατζηγιοβάνης βρέθηκε στην περιοχή και είχε χώρο να κάνει το σουτ, αλλά η μπάλα κατέληξε στην αγκαλιά του Μπάγιτς.

Στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης, ο Παναθηναϊκός μετά από στατική φάση βρέθηκε στην αντίπαλη περιοχή, αλλά οι αμυντικοί απομάκρυναν, με την ευκαιρία να πάει χαμένη για το «Τριφύλλι». Οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να βρουν στόχο προς τα δίχτυα και το 0-0 έμεινε ως το τέλος του αγώνα.

Κίτρινες: 73’ Μαρκόφσκι, 80’ Νανγκίς, 90+2’ Ζησόπουλος – 39’ Οικονόμου, 39’ Δώνης, 90+1’ Γιόχανσον

Λεβαδειακός: Μπάσιτς, Ντιόγκο, Ανγκούα, Αντιλεχού, Τσαμπούρης, Ζησόπουλος, Κονέ, Γιακουμάκης, Στανόγιεβιτς, Σαβαντογκό (Νανγκίς 77’), Μαρκόφσκι (Ιωαννίδης 84’)

Παναθηναϊκός: Διούδης, Κουλιμπαλί (Άλτμαν 68’), Κολοβέτσιος, Οικονόμου, Γιόχανσον, Κουρμπέλης, Δώνης (Στάικος 86’), Ινσούα, Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης (Καμπέτσης 80’), Μακέντα

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ