Πρέπει να ενημερώσει για όλα ο Πρόεδρος

Ο Γρηγόρης Παπαγιαννάκης σχολιάζει στο Kingsport.gr τις εξελίξεις στον Ηρακλή, και ότι πρέπει άμεσα ο μεγαλομέτοχος να ενημερώσει άμεσα τον κόσμο μέσω συνέντευξης τύπου.

Το αυριανό παιχνίδι απέναντι στην Δόξα Δράμας θα είναι ένα ακόμα σημαντικό τεστ για τις προσθαφαιρέσεις που θα γίνουν στο ρόστερ, αλλά κυρίως  το ενδιαφέρον πάει στην βαθμολογία.

Μέσα στην εβδομάδα υπήρξε επίσκεψη των οπαδών στην προπόνηση για να εκφράσουν τα παράπονα τους για την κακή αγωνιστική παρουσία της ομάδας, και οι παίκτες δεν άκουσαν και λίγα, δικαιολογημένα βέβαια, αφού οι ποδοσφαιριστές των «κυανόλευκων» δεν πείθουν σε κανένα σημείο ότι μπορούν να πάρουν ένα από τα δυο εισιτήρια της ανόδου.

Η πραγματικότητα και η αλήθεια είναι αυτή, καθώς ο κόσμος που βρέθηκε στην Μίκρα είπε: « Μας έχετε ξεφτιλίσει, βρείτε τον τρόπο να κερδίζεται, γιατί όποιος δεν μπορεί να φύγει άμεσα».

Ο Ηρακλής δεν είναι σκαλοπάτι για κανέναν, ούτε να παίζει μια χρονιά και να διεκδικεί μεταγραφή, και αυτό πρέπει να το καταλάβει ο καθένας, διότι η χειμερινή μεταγραφική περίοδος ήδη ξεκίνησε, και πρέπει να παρθούν παίκτες πρωταγωνιστές. Αν έρθουν παίκτες που είναι δοκιμασμένη λύση μόνο για να συμπληρώνουν πάγκο αυτών που έφυγαν, καλύτερα να μην γίνει καμία μεταγραφή!

Άμεσα επίσης πρέπει να γίνει και μια συνέντευξη εφ’  όλης της ύλης από τον Τομ Παπαδόπουλο για να ενημερώσει για τα χρέη, για το αν έχουν γίνει άλλα, για τις προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ, και γενικά να καλύψει όλες αυτές τις φήμες που βγαίνουν δεξιά και αριστερά από κάποιους που όταν βλέπουν αυτά τα προβλήματα στην ομάδα, προσπαθούν να βγάλουν και άλλα, εκεί που δεν υπάρχουν στην κυριολεξία.

Ο κόσμος είναι καχύποπτος με όσα έχει βιώσει την τελευταία χρόνια, και για να επιστρέψει στο γήπεδο θέλει να δει τα λόγια να γίνονται πράξεις, και οι πράξεις παίρνουν καρπούς μέσα από την συνολική δουλειά.

Τα ερωτήματα είναι πάρα πολλά, και πρέπει να απαντηθούν ώστε να βάλουν τέλος σε όλες αυτές τις φήμες. Μπορεί κάποιος να μην δίνει σημασία στις φήμες, αλλά ο φιλόσοφος λαός λέει: «Όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά», αλλά όχι πάντα!

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ θα βρίσκεται στην Δράμα, και δεν αποκλείεται μέσα στην εβδομάδα να δοθεί η πρώτη επίσημη συνέντευξη τύπου ώστε να ενημερώσει τον κόσμο για όσα συμβαίνουν στην ομάδα.

Υ.Γ: Η προεκλογική περίοδος έχει φτάσει και άπαντες υπόσχονται λύσεις σε ΠΑΕ και Ερασιτέχνη. Ο κόσμος δεν ξεχνάει, και εντελώς ξαφνικά πάει ο Βασιλειάδης το θέμα του Ηρακλή στην Βουλή στις αρχές του 2019. Περιμένουμε και του Γ.Σ το θέμα όμως…

Υ.Γ 1: Όποιος παίκτης νομίζει ότι η πετάει την φανέλα και κερδίζει λόγω ονόματος, τότε καλό είναι να πάρει την τσάντα του από την Μίκρα και να ακολουθήσει αλλού την καριέρα του. Ο Ηρακλής δεν είναι σκαλοπάτι, ούτε ένα καλό συμβόλαιο…

Υ.Γ 2: Όλοι ενθουσιαστήκαμε όταν ήρθε ο Κλέϊτον, όμως μέχρι στιγμής δεν έχει προσφέρει απολύτως τίποτα, παρά μόνο μια φανέλα με το όνομα στην πλάτη. Πρέπει πάση θυσία να βοηθήσει, γιατί πρέπει να τον εξηγήσει κάποιος ότι εδώ κάθε αγωνιστική είναι «πόλεμος», όχι πασούλες!

Υ.Γ 3: Το μπάσκετ οδεύει καλώς, και το βόλεϊ καλώς ή κακώς χρειάζεται ενίσχυση, μόνο αν βοηθηθεί οικονομικά, ενώ και το μπάσκετ γυναικών ψάχνει και αυτό άμεσα οικονομικά στηρίγματα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ