Προβλήματα για Μπαρτσελόνα παρά το τρίποντο, επέστρεψε στις νίκες η Μπέτις

Για την 6η αγωνιστική της La liga, η Μπαρτσελόνα πήρε δύσκολη νίκη με 2-1 απέναντι στη Βιγιαρεάλ, νίκη και για την Μπέτις με ανατροπή κόντρα στη Λεβάντε (3-1). Βαγιαδολίδ και Γρανάδα πήραν από ένα βαθμό στο μεταξύ τους παιχνίδι (1-1).

Μπαρτσελόνα-Βιγιαρεάλ 2-1

Νίκη της Μπαρτσελόνα επί της Βιγιαρεάλ με 2-1 χωρίς να εντυπωσιάσει και προβληματίζοντας για ακόμα ένα παιχνίδι, αυτή τη φορά στο Καμπ Νου.

Το γκολ του Αντουάν Γκριζμάν μετά από κόρνερ του Μέσι στο 6ο λεπτό άνοιξε το σκορ για τους “Μπλαουγκράνα” (1-0). Οι Καταλανοί πέτυχαν γρήγορα το δεύτερο γκολ (15′) με σουτ έξω από την περιοχή του Αρτούρ αφήνοντας “άγαλμα” τον Ασένχο (2-0).

Ο Καθόρλα έπιασε απίθανο σουτ έξω από την περιοχή και χωρίς να αφήσει περιθώριο αντίδρασης στον Τερ Στέγκεν μείωσε για τα “Κίτρινα Υποβρύχια” (2-1).

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι ήταν καλύτεροι, άξιζαν να πετύχουν ένα δεύτερο γκολ με τους παίκτες του Βαλβέρδε να μπαίνουν στο παιχνίδι, μετά την είσοδο του Φάτι, αλλά χωρίς να απειλήσουν με κάποια αξιόλογη φάση.

Μπαρτσελόνα (Βαλβέρδε): Τερ Στέγκεν, Φίρπο, Λενγκλέ, Πικέ, Σεμέδο, Αρτούρ, Μπουσκέτς, Ρομπέρτο (63′ Ντε Γιονγκ), Γκριζμάν, Σουάρεζ (78′ Φάτι), Μέσσι (46′ Ντεμπελέ)

Βιγιαρεάλ (Ρεβίγια): Ασένχο, Κουιντίγια, Τόρρες, Αλμπιόλ, Πένα, Ιμπόρρα, Ανγκίσσα, Οντιβέρος (57′ Εκαμπί), Καθόρλα (77′ Μπάκα), Τσουκουέζε, Μορένο (68′ Γκόμεζ)

Μπέτις-Λεβάντε 3-1

Τρίποντο για την Μπέτις, η οποία παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ από την Λεβάντε και το γκολ του Ερνάνι, πέτυχε τρία γκολ και σημείωσε τη δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα.

Οι “Γκρανότες” κατάφεραν να προηγηθούν στο 7ο λεπτό μετά από ψηλή μπαλιά του Βούκσεβιτς και όμορφο τελείωμα του Ερνάνι (0-1).

Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με τον Λορέν στο 45+3′ (1-1). Πήρε την πρώτη κεφαλιά ο Ισπανός επιθετικός, η μπάλα βρήκε το δοκάρι και με εξουδετερωμένο τον Φερνάντεθ, ο Λορέν σκόραρε σε κενή εστία.

Την ανατροπή ολοκλήρωσε με γκολ ξανά από τον 25χρονο επιθετικό στο 48ο λεπτό μετά από σέντρα του Χοακίν (2-1). Ο Ιγκλέσιας διπλασίασε το προβάδισμα της ομάδας του στο 67′ μετά από δεύτερη ασίστ του διεθνή Ισπανού (3-1).

Μπέτις (Ρούμπι): Ρόμπλες, Μορένο, Μπάρτρα, Μαντί, Μπαραγκάν, Χοακίν (78′ Τέγιο), Καρβάλιο, Κανάλες, Γκουαρντάντο, Ιγκλέσιας (88′ Ραούλ), Λορέν (72′ Λαϊνέθ)

Λεβάντα (Λόπεζ): Φερνάντεθ, Κόκε, Ποστίγκο, Ντουάρτε, Τόνο, Καμπάνα, Ραντόχα, Βούκσεβιτς (46′ Μελέρο), Μοράλες, Λεόν (64′ Μαγιοράλ), Ερνάνι (72′ Ρόγκερ)

Βαγιαδολίδ-Γρανάδα 1-1

Ισοπαλία ανάμεσα σε Βαγιαδολίδ και Γρανάδα (1-1) με τις δύο ομάδες να μοιράζονται από ένα βαθμό.

Άνοιξαν το σκορ οι παίκτες του Σέρχιο νωρίς στο παιχνίδι (12′) με τον Τόνι να μπαίνει στην περιοχή και να μοιράζει “έτοιμο” γκολ στον Πλάνο (1-0). Αδράνεια στην άμυνα των γηπεδούχων, με την ομάδα του Μαρτίνεθ να ισοφαρίζει με τον Φερνάντεθ στο 42ο λεπτό (1-1)

Στο δεύτερο ημίχρονο, καμία ομάδα δεν μπόρεσε να βρει το γκολ που θα της έδινε το τρίποντο με την Βαγιαδολίδ να ήθελε περισσότερο τη νίκη, αλλά δεν κατάφερε να το βρει.

Βαγιαδολίδ (Σέρχιο): Μάσιπ, Νάτσο, Σαλισού, Κίκο, Μογιάνο, Βίγια (73′ Ερβίας), Φέντε, Αλκαράθ, Πλάνο, Γκουαρντιόλα (69′ Ουνάλ), Ραμίρεθ

Γρανάδα (Μαρτίνεθ): Σίλβα, Νέβα, Μαρτίνεθ (79′ Σάντσεθ), Ντουάρτε, Ντίαζ, Βαντίγιο, Μοντόρο, Γκοναλόνς (62′ Ερέρα), Πουέρτας, Ράμος (57′ Μάχις), Φερνάντεθ

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ