Προκρίθηκε στα ημιτελικά η Σενεγάλη

Η Σενεγάλη επικράτησε του Μπενίν με 1-0 και πήρε το εισιτήριο για τους “4” του Copa Africa, που θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Νιγηρία- Ν. Αφρική.

Από το πρώτο ημίχρονο η Σενεγάλη είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και την κατοχή, απειλώντας αρκετές φορές την εστία του Αλαγκμπέ, ωστόσο η ανάπαυλα βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες με 0-0.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου το Μπενίν είχε την πρώτη του καλή ευκαιρία στο ματς, στο 46’ ο Ποτέ μπήκε στην μεγάλη περιοχή, σούταρε, όμως ο Γκομις απέκρουσε κρατώντας το «μηδέν».

Άτυχος στάθηκε στο 54’ ο Μανέ,ο οποίος κατάφερε να σκοράρει αλλά ο διαιτητής ακύρωσε το γκολ.

Στο 76’ ο ίδιος έκανε μια έξοχη πάσα με στόχο της τον Γκεγέ, μέσα στην μεγάλη περιοχή, αυτός εκμεταλλεύτηκε την κατάσταση, σούταρε στην αριστερή πλευρά της εστίας και έγραψε το 1-0.

Τρία λεπτά αργότερα η μπάλα έκανε ξανά το χατίρι στον Μανέ όμως για ακόμα μια φορά ο διαιτητής υπέδειξε οφσάιντ και ακύρωσε το γκολ, αφήνοντας το σκορ ως έχει.

Μέχρι το τέλος δεν άλλαξε κάτι με τους Σενεγαλέζους να πανηγυρίζουν την νίκη και την προκριση.

Σκόρερ: 76′ Γκεγέ

Σενεγάλη(Σισέ): Γκομις, Γκασαμά, Κουγιατέ, Κουλιμπαλί, Σαμπαλί, Σεβέ, Ντιαέ, Γκεγέ, Μανέ, Νιανγκ(64’ Ντιάν), Μπαλντέ (65’ Ντιατά)

Μπενίν(Ντουσουγέ): Αλαγκμπέ, Ιμορού, Βερντόν, Αντιλεού, Μπαραζέ, Αντεοτί, Ποτέ(77’ Ντοσού), Σεσενιόν, Ντ. Αλμέιδα(69’ Μαμά), Σουκου, Μουνί

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ