Προς άρση η αποχή των διαιτητών

Έπειτα από δυόμισι ώρες ολοκληρώθηκε η συνάντηση που έγινε στα γραφεία της ΕΠΟ και όπως φαίνεται οι διαιτητές θα επιστρέψουν στα γήπεδα.

Οι κ.κ. Παπαπέτρου, Παπαδόπουλος, Κωσταράς και Δημητριάδης, εκπροσώπησαν τους διαιτητές, όμως επιφυλάχθηκαν να απαντήσουν, αφού ενημερώσουν τους συναδέλφους τους πρώτα.

Όπως έγινε γνωστό αναμένεται να ακολουθήσει η ηλεκτρονική ψηφοφορία για να αποφασίσουν οι 75 διαιτητές και βοηθοί της Super League, αν θα επιστρέψουν στα γήπεδα.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος, έκανε λόγο για «ανήκουστα φαινόμενα που πρέπει να τελειώσουν σήμερα» καλώντας τους διαιτητές να καταγγέλλουν τα πάντα και να τα αναφέρουν στο φύλλο αγώνα.

Από την άλλη ο υφυπουργός, Γιώργος Βασιλειάδης, δήλωσε πως «είναι απόφαση της κυβέρνησης για να υπάρχει πλήρης απεγκλωβισμός των διαιτητών από το πατρονάρισμα των παραγόντων». Ενώ παρότρυνε τους διαιτητές να καταγγέλλουν τις περιπτώσεις bullying που δέχονται προσθέτοντας πως «η πολιτεία θέλει να σπάσει αυγά».

Τέλος, ο αρχιδιαιτητής Μέλο Περέιρα είπε πως «οι διαιτητές είναι επαρκείς, αλλά δεν έχουν εμπιστοσύνη και γι’ αυτό φέρνουμε ξένους. Δεν μπορεί να λειτουργήσει ο διαιτητής όταν απειλούν τον ίδιο και την οικογένειά του. Αυτό δεν είναι fair play, δεν είναι σπορ».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ