Προς οριστική αναβολή του ιταλικού πρωταθλήματος

Προς οριστική διακοπή οδεύει η ιταλικής λίγκα για τη σεζόν 2019/2020 λόγω του κορωνοϊού, υποστηρίζει με σημερινό δημοσίευμά της η “La Gazzetta dello Sport”.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της γνωστής εφημερίδας “Gazzetta dello Sport”, υπάρχουν ενδείξεις πως η κατάσταση με τον κορονοϊό θα εξομαλυνθεί και θα υπάρχει υγειονομική ασφάλεια βραχυπρόθεσμα, ενώ αυτό δεν γνωρίζουν οι αρμόδιοι του συγκεκριμένου τομέα αν θα γίνει και σε λίγες εβδομάδες, οπότε δεν υφίσταται λόγος αναμονής για τις αποφάσεις.

Έτσι έχει αποφασιστεί η σεζόν στην Legabasket να διακοπεί οριστικά και μάλιστα χωρίς να υπάρχει κάποια ομάδα που θα κατακτήσει το τρόπαιο του πρωταθλητή. Μένει αυτό να εγκριθεί τις επόμενες μέρες, ειδικά αν οι ιταλικές αρχές πάρουν και πρόσθετα μέτρα κατά της εξάπλωσης της πανδημίας, η οποία πλήττει πολύ κόσμο.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ