Προς πώληση ο Μάλκομ, “απαγορευτικό” το ποσό για την Άρσεναλ

Εκτός πλάνων Βαλβέρδε τέθηκε ο Μάλκομ, με την Άρσεναλ να ενδιαφέρεται για τον παίκτη. Ωστόσο το ποσό που αξιώνουν οι Καταλανοί είναι “απαγορευτικό” για τους “κανονιέρηδες”.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε, μετά και τον ερχομό του Γκριεζμάν δε φαίνεται να υπολογίζει τον Μάλκομ για την επίθεση. Γι’ αυτό, η Μπαρτσελόνα είναι “ανοιχτή” σε όσους ενδιαφέρονται για την απόκτηση του 22χρονου επιθετικού. Ένας από αυτούς, είναι και ο Ουνάι Έμερι, που θα ήθελε να εντάξει τον Μάλκομ στο δυναμικό της Άρσεναλ.

Ρεπορτάζ από το νησί, όμως, υποστηρίζουν πως η διοίκηση της Άρσεναλ είναι διατεθειμένη να δαπανήσει μέχρι 45 εκατ. λίρες για μεταγραφές φέτος. Αν αυτό ισχύει, τότε το ποσό των 54 εκατ. ευρώ που έχει θέσει η Μπαρτσελόνα ως τιμή πώλησης του Μάλκομ, καθιστά το “deal” ανέφικτο.

Ήδη οι “κανονιέρηδες” έχουν βρει… κλειστές πόρτες από τις Κρίσταλ Πάλας και Σέλτικ για τους Ζαχά και Τιέρνεϊ αντίστοιχα. Είναι φανερό πως το… άδειο πορτοφόλι των ιδιοκτητών της Άρσεναλ δυσκολεύει εν πολλοίς το έργο του Έμερι, σε μια προσπάθεια να μπει η ομάδα του στους ομίλους του Champions League.

Υπενθυμίζουμε πως στο “Έμιρεϊτς” έχει καταφθάσει μόλις μία μεταγραφή, αυτή του νεαρού Γκαμπριέλ Μαρτινέλι, που σίγουρα δεν έφερε “κύμα” ενθουσιασμού στους οπαδούς της Άρσεναλ.

Αν τελικά δεν ευδοκιμήσει του Μάλκομ, Σεμπάγιος και Έβερτον είναι οι δύο εναλλακτικές για την επίθεση.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ