Προστέθηκε και ο Ζόρζε Ζεσούς στην λίστα με τους διαδόχους του Μάρκο Σίλβα

Ο Μάρκο Σίλβα βρίσκεται με το ένα πόδι στην έξοδο από την Έβερτον και τον Ζόρζε Ζεσούς να προστίθεται στην λίστα για να τον διαδεχθεί.

Η ομάδα του Μάρκο Σίλβα κάνει μια πολύ κακή σεζόν και έχει κατρακυλήσει στη 15η θέση με 14 βαθμούς και βρίσκονται κοντά στη ζώνη του υποβιβασμού. Οι φίλαθλοι στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι με την Νόριτς (0-2) ξέσπασαν κατά του Πορτογάλου προπονητή και πλέον η απομάκρυνση του είναι πολύ κοντά. Στα πολλά ονόματα που ακούγονται τις τελευταίες μέρες, προστέθηκε εκείνο του Ζόρζε Ζέσους.

Ο Ζόρζε Ζέσους πριν λίγες μέρες βρήκε την Ιθάκη του στην Βραζιλιάνικη Φλαμένγκο. Το Copa Libertadores που κατέκτησε με τη Φλαμένγκο (2-1 τη Ρίβερ Πλέϊτ) ήταν γι’αυτόν η δικαίωση που τόσο πολύ αναζητούσε. Τώρα το όνομα του ακούγεται έντονα για τα ζαχαρωτά, με την διοίκηση να σκέφτεται σοβαρά την πρόσληψη του 65χρονου προπονητή.

Βέβαια υπάρχει και ένα εμπόδιο.  Η Φλαμένγκο θα συμμετάσχει στο Μουντιάλ συλλόγων στο Κατάρ (11-21.12) και δύσκολα δε θα βρίσκεται ο Πορτογάλος στον πάγκο της Βραζιλιάνικης ομάδας. Άρα σε περίπτωση συμφωνίας η άφιξη του στο Λίβερπουλ θα καθυστερήσει.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ