Πρωταθλητής Ελλάδας ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ «διέλυσε» με 5-0 τον Λεβαδειακό και μαθηματικά είναι πρωταθλητής Ελλάδας έπειτα από 34 χρόνια!

Ο «Δικέφαλος» μπήκε στον αγώνα και με τον κόσμο του στο πλευρό του μετέτρεψε τον αγώνα σε γιορτή για την κατάκτηση του τρίτου πρωταθλήματος στη ιστορία του.

Στα του αγώνα ο ΠΑΟΚ δεν άφησε περιθώρια στον Λεβαδειακό, το σκορ του αγώνα δείχνει ακριβώς στο τι έγινε μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Τα τέρματα του «Δικεφάλου» πέτυχαν ο Μπίσεσβαρ, ο Βαρέλα, ο Σφιντέρσκι και ο Σάκχοφ που σκόραρε από δυο φορές.

Τέλος να αναφέρουμε ότι στην πιο συγκινητική στιγμή στον αγώνα ο Πέλκας, άφησε στο 90+1′ τη θέση για τον Αντελίνο Βιεϊρίνια, που καταχειροκροτήθηκε από τον κόσμο της ομάδας.

Ο αγώνας:

Ο ΠΑΟΚ μπήκε στον αγωνιστικό χώρο για να βρει το γρήγορο γκολ και να διώξει το οποιοδήποτε άγχος, πετυχαίνοντας το μόλις στο 2’, όταν ο Τσαμπούρη; Γύρισε απρόσεκτα τη μπάλα πίσω, ο Σφιντέρσκι την πρόλαβε, πέρασε τον Μπάγιτς, γύρισε τη μπάλα στο πέναλτι, με τον Σάκχοφ να έρχεται από πίσω και να ανοίγει το σκορ.

Στο 5’ η κεφαλιά του Νίκα, έκανε τον Πασχαλάκη να διώξει εντυπωσιακά σε κόρνερ. Οι παίκτες του Λουτσέσκου μπήκαν με όρεξη να «καθαρίσουν» την υπόθεση πρωτάθλημα, στο 7’ ο Μπίσεσβαρ έκανε την κάθετη, ο Γιαννούλης ανατράπηκε, ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα, ο Μπίσεσβαρ ανέλαβε την εκτέλεση και α λα Πανένκα έκανε το 2-0.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να κάνουν ότι θέλουν την άμυνα του Λεβαδειακού, ο Πέλκας έκανε την κάθετη, αλλά έδιωξε το πλασέ του Σφιντέρσκι στο 16’. Ο Βαρέλα απείλησε με δυνατή κεφαλιά, η οποία πέρασε άουτ.

Στο 30’ ο Μάτος μπήκε στην περιοχή, ανατράπηκε ο διαιτητής έδειξε για δεύτερη φορά το σημείο του πέναλτι, ο Πέλκας ανέλαβε την εκτέλεση, αλλά ο Μπάγιτς, αυτή τη φορά βρήκε τη γωνία.

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ μπήκαν «λυσσασμένοι» και στο δεύτερο ημίχρονο, άλλαξαν γρήγορα τη μπάλα στο 50’, με τον Πέλκα να βρίσκεται απέναντι από τον Μπάγιτς, αλλά και πάλι ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων βγήκε νικητής στη μεταξύ τους μονομαχία.

Τρία λεπτά αργότερα, όμως, ο Πέλκας εκτέλεσε ένα κόρνερ, ο Βαρέλα πετάχτηκε και με κεφαλιά έκανε το 3-0. Το 4-0 ήρθε στο 60’ ο Γιαννούλης εκτέλεσε άλλο ένα κόρνερ, ο Βαρέλα έπιασε ξανά την κεφαλιά, με τον Σάκχοφ να πετάγεται και με διπλή προσπάθεια να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο 73’ ο Στανόγεβιτς έκανε ένα μακρινό σουτ, αλλά ο Πασχαλάκης ήταν ετοιμότητα. Στο 81’ ο Ζαμπά βγήκε από τα δεξιά έκανε την παράλληλη μπαλιά και ο Σφιντέρσκι σε κενή εστία έκανε το 5-0.

Σκόρερ: 2’, 60’ Σάκχοφ, 8’ πεν. Μπίσεσβαρ, 53’ Βαρέλα, 81’ Σφιντέρσκι

Κίτρινες:

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Μάτος (69’ Ζαμπά), Βαρέλα (79’ Μαλεζάς), Κρέσπο, Γιαννούλης, Σάκχοφ, Ολιβέιρα, Λημνιός, Πέλκας (90+1’ Βιεϊρίνια), Μπίσεσβαρ, Σφιντέρσκι

Αναπληρωματικοί: Ρέι, Ίνγκασον, Μίσιτς, Άκπομ

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Νίκος Καραγεωργίου): Μπάγιτς, Ανγκουά, Λιάγκας, Αντιλέχου, Τσαμπούρης, Καραχάλιος (86’ Όμο), Μητρόπουλος (67’ Ζησόπουλος), Νίκας, Σαβαντογκό, Νανγκίς, Χατζηλάμπρος (67’ Στανόγεβιτς)

Αναπληρωματικοί: Μπαλαούρου, Μέλεγκ, Γιακουμάκης, Ρεκβιασβίλι

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ