Πρόβαδισμα ο ΠΑΣ Γιάννινα κόντρα στον Παναθηναϊκό

Νικητής αναδείχθηκε ο ΠΑΣ Γιάννινα απέναντι στον Παναθηναϊκό με 1-0 στο Στάδιο Ζωσιμάδων, στο πλαίσιο της 1ης φάσης των “16” του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα, είναι το απόλυτο φαβορί για την άνοδο στη Superleague, όμως κατάφερε με το γκολ του Παμλίδη, να πάρει ένα μικρό προβάδισμα απέναντι στο Τριφύλλι, για την πρόκριση στο κύπελλο. Οι δυο ομάδες θα συναντηθούν για τη ρεβάνς στο ΟΑΚΑ στις 29 Ιανουαρίου.

Ο αγώνας

Στο 11ο λεπτό ο Καμπετσής προσπάθησε να ανοίξει το σκορ με κεφαλιά, αλλά έδιωξε σε κόρνερ ο Γιαννίκογλου. Τρία λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι απάντησαν με τον Κάστρο, αλλά μπλόκαρε ο Διούδης.

Ο Κάστρο στο 28ο λεπτό σούταρε, η μπάλα βρήκε στον Πούγγουρα, ο οποίος δεν κατάφερε να πάρει τη μπάλα στα πόδια του και ο Παμλίδης το εκμεταλλεύτηκε και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, γράφοντας το 1-0.

Ο ίδιος στο 36′ βρήκε ξανά τη μπάλα με κεφαλιά, αλλά την έπιασε ο Διούδης. Στο 42′ ο Δώνης εκτέλεσε φάουλ, αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από τα δοκάρια.

Στο 47′ ο Νούνες έβγαλε τη σέντρα, αλλά μπλόκαρε ο Γιαννίκογλου. Το επόμενο λεπτό ο Καμπετσής έκανε και αυτός τη δική του προσπάθεια με κεφαλιά, αλλά μπλόκαρε εύκολα ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων. Ο Ζαχίντ στο 51′ έκανε το σουτ, μετά από γύρισμα του Χατζηθεοδωρίδη, δίχως επιτυχία. Τρία λεπτά αργότερα ο Σιόντης απάντησε, αλλά η μπάλα βγήκε άουτ.

Το Τριφύλλι έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 56′ όταν ο Καμπετσής σούταρε απευθείας, έπειτα από κάθετη του Ζαχίντ, αλλά η μπάλα πέρασε για ελάχιστα εκατοστά άουτ. Τρία λεπτά αργότερα ο ΠΑΣ λίγο έλειψε να κάνει το 2-0 με κεφαλιά του Παμλίδη, που κατέληξε άουτ. Ο Μπουζούκης στο 77′ σούταρε έξω από την περιοχή, αλλά μπλόκαρε ο Γιαννίκογλου.

Κίτρινες: Κρίζμαν, Γ. Δώνης, Κάστρο, Σκόνδρας, Ζαχίντ, Αποστολόπουλος

ΠΑΣ Γιάννινα: Γιαννίκογλου, Σκόνδρας, Παντελάκης, Αποστολόπουλος, Μπουκουβάλας, Σιόντης, Κάστρο, Καρτάλης(74′ Νάουμετς), Ξυδάς (85′ Λιάσος), Παμλίδης, Κρίζμαν (68′ Λεό)

Παναθηναϊκός: Διούδης, Χατζηθεοδωρίδης, Αποστολάκης, Πούγγουρας, Κολοβέτσιος, Δώνης, Νούνες, Χατζηγιοβάνης (74′ Μπουζούκης), Μπεκ (46′ Περέα), Ζαχίντ, Καμπετσής

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ