Πρόσω ολοταχώς για Ευρώπη η Βαλένθια

Η Βαλένθια επικράτησε εύκολα της Αθλέτικ Μπιλμπάο με 2-0 στο Μεστάγια, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της La liga.

Οι «νυχτερίδες» είχαν την κατοχή σε όλο το παιχνίδι και δεν επέτρεψαν στους φιλοξενούμενους να πάρουν χώρους και να διασπάσουν την άμυνα τους.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου ο Ροντρίγκο άνοιξε το σκορ για την Βαλένθια, αφού στο 49’ διαμόρφωσε το 1-0. Η ψηλή πάσα του Μίνα βρήκε αποδεκτή τον Ροντρίγκο στην άκρη της περιοχής που με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στην πάνω αριστερή γωνία.

Στο 90’ ο Γκαμεϊρό αποδείχτηκε «χρυσή αλλαγή» για την Βαλένθια, αφού λίγα λεπτά από την είσοδο του στον αγώνα πέτυχε το δεύτερο γκολ για τις «νυχτερίδες». Δεν δίστασε να εξαπολύσει ένα σουτ και τελικά κατέληξε στα δίχτυα για το τελικό 2-0.

Οι γηπεδούχοι με αυτή τη νίκη πήραν το τρίποντο και έφτασαν τους 36 βαθμούς και στην 7η θέση, ενώ η Ατλέτικο έμεινε στους 33β και στην 11η θέση.

Σκόρερ: 49’ Ροντρίγκο, 90’ Γκαμεϊρό

Κίτρινες: Γκαρθία, Αλβαρεθ, Μαρτίνεθ

Βαλένθια: Νέτο, Βας, Ρονκάλια, Ντιακομπί, Γκαγιά, Τόρες(76’ Σολέρ), Παρέχο, Κοντογκμπιά, Τσερίσεφ, Ροντρίγκο(79’ Γκουέδες) , Μίνα (70’ Γκαμεϊρο)

Αθλέτικ Μπιλμπάο: Ερέριν, Μπερτσίτσε, Ντε Μάρκος, Μαρτίνεθ, Αλβαρεθ, Μπένιατ(63’ Σαν Χοσέ), Γκαρθία, Μουνιαΐν, Ρ. Γκαρθία(66’ Κοντρο) , Γκομεθ(81’ Σουσαέτα), Γουίλιαμς

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ