Πρόταση για τον Μουνιέρ από την Έβερτον, παρακολουθούν τον Μπραχίμι

Η Έβερτον έχει υποβάλει πρόταση για τον Τομάς Μουνιέρ της Παρί Σεν Ζερμέν, ο όποιος καλείται να αντικαταστήσει τον Σέιμους Κόουλμαν. Ο Μουνιέρ θα αποχωρήσει από το «Παρκ Ντε Πρενς» διότι οι Παριζιάνοι δεν θέλουν να του ανανεώσουν το συμβόλαιο.

Τα ζαχαρωτά είχαν αρκετά σκαμπανεβάσματα κατά την διάρκεια της σεζόν τερματίζοντας στην 8η θέση χάνοντας το Ευρωπαϊκό εισιτήριο . Επίσης είχαν  αρκετούς τραυματισμούς για αυτό τον λόγο ο Μουνιέρ είναι πρώτος την λίστα για το δεξί άκρο της άμυνας.

Βέβαια η Έβερτον  θα πρέπει να αντιμετωπίσει τον ανταγωνισμό από αρκετές ομάδες που θέλουν τον Μουνιέρ καθως Τσέλσι , Άρσεναλ, και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τον κοιτούν έντονα.

Στα υπόλοιπα μεταγραφικά η Έβερτον κοίτα τον Μπραχίμι της Πόρτο τον οποίο  παρακολουθεί έντονα και θα υπάρξουν εξελίξεις για τον Αλγερινό διεθνή.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ