Πρόταση της Ατλέτικο για νέο συμβόλαιο στον Παρτέι

Η Ατλέτικο Μαδρίτης θέλει να ανανεώσει το συμβόλαιο του Τόμας Παρτέι μέχρι το 2025 θέλοντας να βάλει τέλος στις ορέξεις στους άλλους συλλόγους.

Οι απολαβές του θα ανέρχονται στις 80.000 ευρώ την εβδομάδα, επίσης αν η απόφαση του Γκανέζου είναι θετική  η ρήτρα αποδέσμευσης θα διπλασιαστεί και θα φτάσει τα 100 εκατ. ευρώ.

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε επιθυμεί την παραμονή του κι ελπίζει πως με αυτή την πρόταση θα καταφέρει να τον κρατήσει.

Ωστόσο αρκετοί είναι οι σύλλογοι πουέχουν εκφράσει το ενδιαφέρον  τους και ανάμεσά τους είναι οι Άρσεναλ,Τσέλσι και Μπάγερν.

Ο Παρτέι να βρίσκεται στην κορυφή της λίστας του Αρτέτα. «Δεν γνωρίζουμε ποια θα είναι η οικονομική κατάσταση, δεν γνωρίζουμε τους κανόνες, το χρονοδιάγραμμα των μεταγραφών. Υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα που δεν μπορούμε να ελέγξουμε αυτή τη στιγμή» είπε ο Ισπανός, ελπίζοντας άμεσα να ενημερωθεί για το μπάτζετ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ