Πρόταση 7 εκατ. ευρώ απέρριψε η Λας Πάλμας για Αραούχο

«Όχι» είπε η Λας Πάλμας  σε πρόταση για τον Αραούχο ύψους 7 εκατομμύριων ευρώ από ομάδα του MLS.

Η διοίκηση της ομάδας απέρριψε αμέσως την πρόταση, καθώς δεν θέλει να πουλήσει τον Αργεντινό άσο λιγότερο από 10 εκατομμύρια ευρώ. Ο Μιγκέλ Άνχελ Ραμίρεθ, πρόεδρος της Λας Πάλμας ξεκαθάρισε πως την τιμή που θα πουληθεί ο Αραούχο θα την κρίνει αυτός, αποκλείοντας παράλληλα νέο δανεισμό του παίκτη.

«Ναι, ο Αραούχο είναι προς πώληση. Όλοι οι παίκτες είναι προς πώληση. Αν μου δώσουν αυτά που εγώ θέλω τότε πωλείται ο οποιοσδήποτε. Σε διαφορετική περίπτωση παραμένει εδώ. Δεν βάζω κάποια συγκεκριμένη τιμή για την πώληση του Αραούχο. Αν κάποια ομάδα μου καταθέσει μια δελεαστική πρόταση, τότε αυτό είναι άλλο θέμα.

Τα Μέσα εδώ έπρεπε να πουν κάτι, το οποίο όμως δεν είναι αλήθεια. Ο Αραούχο ανανέωσε πέρυσι για πέντε χρόνια το συμβόλαιό του. Προσωπικά το βλέπω πρακτικά αδύνατο να μπορούσε οποιαδήποτε ελληνική ομάδα να μπει στη διαδικασία αγοράς για αυτόν τον παίκτη, ούτε είμαι διατεθειμένος να συζητήσω έναν δανεισμό του», ανέφερε ο Ραμίρεθ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ