Πρώτη η Λίβερπουλ, πέρασε από την Νιούκαστλ

Στην 37η αγωνιστική της Premier League, η Λίβερπουλ επικράτησε εκτός έδρας της Νιούκαστλ με 2-3 και είναι προσωρινά πρώτη. Η Γουέστ Χαμ και Γουλβς επικράτησαν εντός έδρας των Σαουθάμπτον, ενώ η Κρίσταλ Πάλας πήρε την εκτός έδρας νίκη απέναντι στην Κάρντιφ.

Νιούκαστλ-Λίβερπουλ 2-3

Στο Σεντ Τζέιμς Παρκ, η Νιούκαστλ υποδέχτηκε την Λίβερπουλ και οι “Κόκκινοι” επικράτησαν με 2-3.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν τη κατοχή της μπάλας και πριν συμπληρωθεί το πρώτο τέταρτο πήραν κεφάλι στο σκορ. Στο 13′, ο Άρνολντ εκτέλεσε το κόρνερ και ο φαν Ντάικ πήδηξε ψηλότερα από όλους και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 0-1. Η Νιούκαστλ απάντησε γρήγορα, αφού στο 20′, ο Άτσου βρέθηκε στην σωστή θέση για να πάρει το ριμπάουντ, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα για το 1-1.

Πριν το ημίωρο, οι «Κόκκινοι» πήραν ξανά τα ηνία με γκολ του Σαλάχ. Στο 28′, ο Αιγύπτιος αξιοποίησε την σέντρα κάνοντας ένα χαμηλό σουτ για το 1-2.

Στο 54′, η Νιούκαστλ έφτασε στην ισοφάριση, όταν ο Ρόντον κυνήγησε μια χαμένη μπαλιά και κατάφερε να νικήσει τον τερματοφύλακα για το 2-2. Οι διακοπές λόγω τραυματισμών δεν βοήθησαν πολύ τον ρυθμό της αναμέτρησης, αλλά η Λίβερπουλ βρήκε τρόπο να βρουν δίχτυα.

Στο 86′, ο Οτζίρι εκμεταλλεύτηκε την σέντρα από στημένη φάση του Σακίρι και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-3. Οι γηπεδούχοι δεν αντέδρασαν και το 2-3 ήταν το τελικό σκορ.

Γουέστ Χαμ-Σαουθάμπτον 3-0

Η Γουέστ Χαμ φιλοξένησε την Σαουθάμπτον στο Ολυμπιακό Στάδιο του Λονδίνου και οι γηπεδούχοι επικράτησαν με 3-0.

Η πρώτη καλή στιγμή ήταν για την Σαουθάμπτον αλλά η Γουέστ Χαμ βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα. Στο 16′, ο Νομπλ πάσαρε στον Αρναούτοβιτς, ο οποίος μπήκε στην περιοχή και έκανε το σουτ για το 1-0.

Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτερη στην συνέχεια της αναμέτρησης σημειώνοντας και δεύτερο γκολ. Στο 69′, ο Αρναούτοβιτς πήρε το ριμπάουντ στην μικρή περιοχή και έκανε το 2-0. Τρία λεπτά αργότερα (72′), ο Φρέντερικ με ατομική προσπάθεια έκανε το σουτ και έστειλε την μπάλα στο κέντρο της εστίας κάνοντας το 3-0.

Η Σαουθάμπτον δεν κατάφερε να αντιδράσει και το 3-0 έμεινε ως το τέλος.

Γουλβς-Φούλαμ 1-0

Στο Στάδιο Μολινέ, Γουλβς και Φούλαμ ήρθαν αντιμέτωπες και οι «Λύκοι» πήραν την νίκη με 1-0.

Οι γηπεδούχοι έδειξαν από την αρχή την επιθυμία τους να σημειώσουν ένα γκολ, αλλά παρά τις ευκαιρίες δεν στάθηκαν τυχεροί. Η Φούλαμ δεν αντέδρασε και το 0-0 ήταν σκορ ημιχρόνου.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν και κατάφεραν να σκοράρουν στο 75′. Ο Ντόχερτι βρήκε τον Ντεντόνκερ, ο οποίος έκανε το σουτ για το 1-0. Οι ευκαιρίες συνεχίστηκαν, αλλά το 1-0 ήταν το τελικό σκορ.

Κάρντιφ-Κρίσταλ Πάλας 2-3

Η Κάρντιφ αντιμετώπισε την Κρίσταλ Πάλας στο Δημοτικό Στάδιο του Κάρντιφ, με τους φιλοξενούμενους να επικρατούν με 2-3.

Η Κάρντιφ είχε την πρώτη καλή στιγμή στο πρώτο λεπτό, αλλά το σουτ σταμάτησε στο δεξί δοκάρι. Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που βρήκαν το δρόμο προς τα δίχτυα στο 28′, όταν ο Τάουνσεντ πάσαρε στον Ζάχα και με ένα έξοχο σουτ νίκησε τον τερματοφύλακα για το 0-1. Τρία λεπτά αργότερα (31′), ο Κέλι πέτυχε γκολ στην εστία της ομάδας του ισοφαρίζοντας σε 1-1.

Στο 39′, ο Αγιού έδωσε πάσα στον Μπατσουαγί, ο οποίος πέρασε δύο αμυντικούς και έκανε το σουτ, κάνοντας το 1-2. Πριν συμπληρωθεί το ημίχρονο, οι δύο πλευρές δημιούργησαν ευκαιρίες για ένα ακόμα γκολ και πήγαν στα αποδυτήρια με το 1-2 να παραμένει.

Οι γηπεδούχοι έδειξαν την επιθυμία τους να ισοφαρίσουν με τις σημαντικές ευκαιρίες που έχασαν στο δεύτερο μέρος. Ωστόσο, η Κρίσταλ Πάλας, χωρίς να απειλήσει, έφτασε και σε τρίτο γκολ στο 70′. Ο Τάουνσεντ ξέφυγε από την αντίπαλη άμυνα και στα όρια της περιοχής εξαπέλυσε ένα σουτ, νικώντας τον τερματοφύλακα για το 1-3. Το μόνο που κατάφερε η Κάρντιφ, παρ’ όλο που έχασε αρκετές ευκαιρίες, ήταν να μειώσει στο 90′. Ο Μέντεζ πάσαρε στον Ριντ, ο οποίος δεν δίστασε να κάνει το σουτ για το 2-3, που ήταν και το τελικό σκορ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ