Πρώτη μεταγραφή της Λαμίας ο Μπιανκόνι, αντικαταστάτης του Τουράμ

Μετά την απώλεια του Ροτζέριο Τουράμ που πλέον θα αγωνίζεται με την φανέλα της Κόνιασπορ, ένας νέος Βραζιλιάνος ήρθε να καλύψει το κενό της επίθεσης της ομάδας της Λαμίας.

Ο λόγος για τον Μιγκέλ Μπιανκόνι, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την ομάδα του Πλατάνια που εργαζόταν για ενάμιση χρόνο στην κρητική ομάδα.

Ο πρώην επιθετικός των Παλμέιρας, Τζούντζου, Πόντε Πρέτα, Μπον Σουσέσο, Καματαμάρε Σαμούκι, Μόζι Μίριμ, Πόλι Τιμισοάρα, Μπραγκαντίνο και Πλατανιά σημείωσε με την τελευταία 21 γκολ σε διάστημα ενάμιση χρόνου.

Ο έμπειρος επιθετικός θα αντικαταστήσει το κενό του συμπατριώτη του Τουράμ και αποτελεί την πρώτη μεταγραφή της χειμερινής περιόδου για την ομάδα της Φθιώτιδας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον 27χρονο επιθετικό Μιγκέλ Μπιανκόνι ο οποίος αγωνιζόταν κατά τη διάρκεια της περσινής σεζόν και στο πρώτο μισό της τρέχουσας στον Πλατανιά, έχοντας φέτος 5 γκολ σε 10 ματς και τον προηγούμενο χρόνο 16 γκολ σε 26 αγώνες. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας.

Ο Μιγκέλ Μπιανκόνι μετά την υπογραφή του συμβολαίου του δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας: “Ευχαριστώ πολύ τον μεγαλομέτοχο της ομάδας για την ευκαιρία που μου δίνει και τους ανθρώπους που με έφεραν εδώ. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος και χαρούμενος για τη νέα αυτή αρχή και ελπίζω να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της.”

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ