Πρώτη νίκη για τον Αστέρα με οδηγό τον Φερνάντες

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μαρκ Φερνάντες ο Αστέρας Τρίπολης πανηγύρισε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα καθώς και τους πρώτους του βαθμούς γενικότερα νικώντας τον Ατρόμητο με 2-1.

Τα γκολ για τον Αστέρα ήρθαν πολύ νωρίς στο παιχνίδι και τα δύο δια ποδός Μαρκ Φερνάντες. Μόλις στο 3ο λεπτό της αναμέτρησης ο Ριέρα μπήκε από τα δεξιά κι έκανε το γύρισμα, με τον Ρισβάνη ανίκανο να απομακρύνει, προς τον Μαρκ Φερνάντες με τον Ισπανό να ανοίγει εύκολα το σκορ.

Τέσσερα λεπτά αργότερα(7′) ο Χαουρέγκι κουβάλησε την μπάλα από το κέντρο, πέρασε χωρίς να υπάρχει κανένας, έκανε και το πρώτο σουτ με τον Μανδά να απομακρύνει αλλά με τον Μαρκ Φερνάντες να είναι εκεί όπου πήρε το ριμπάουντ κι έκανε το 2-0 προ κενής εστίας.

Μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου η ομάδα του Αστέρα ήταν αυτή όπου είχε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στο παιχνίδι. Οι Αρκάδες είχαν αλλεπάλληλες χαμένες ευκαιρίες καθώς και δύο δοκάρια, δίχως να μπορούν να δώσουν διαστάσεις θριάμβου στο σκορ.

Στο δεύτερο ημίχρονο στο 53′ οι φιλοξενούμενοι μείωσαν το σκορ σε 2-1 από το πουθενά. Σε μία εκτέλεση κόρνερ του Κατράνη υπήρξε αδράνεια της άμυνας, λάθος και του Παπαδόπουλου που δεν βγήκε να καθαρίσει την φάση με τον Ρισβάνη να μειώνει με κεφαλιά σε 2-1.

Το σκορ παρέμεινε έτσι μέχρι το τέλος της αναμέτρησης. Οι γηπεδούχοι έριξαν τον ρυθμό καλύπτοντας περισσότερο τα μετόπισθεν τους ενώ οι φιλοξενούμενοι που ανέβασαν κατά πολύ την απόδοση τους σε σχέση με το πρώτο μέρος δεν εκμεταλλεύτηκαν τις όποιες καλές ευκαιρίες που πραγματοποίησαν.

Πλέον ο Αστέρας προσπέρασε τον Ατρόμητο στην βαθμολογία έχοντας τρεις βαθμούς αφήνοντας του με έναν λιγότερο(2 βαθμοί).

Ο Ατρόμητος ακόμα αγνοεί την νίκη και είναι σε δύσκολη θέση ο Αναστασίου.

Ντεμπούτο για την ομάδα του Περιστερίου πραγματοποίησε ο 18χρονος τερματοφύλακας Μανδάς κερδίζοντας τις εντυπώσεις παρά τα δύο τέρματα που δέχθηκε.

 

Λεπτό προς λεπτό:

Α’ ημίχρονο:

3′ Γκολ για τον Αστέρα με το καλημέρα! Ο Ριέρα μπήκε από τα δεξιά κι έκανε το γύρισμα, με τον Ρισβάνη ανίκανο να απομακρύνει, προς τον Μαρκ Φερνάντες με τον Ισπανό να ανοίγει εύκολα το σκορ.

7′ 2-0 για τον Αστέρα! Ο Χαουρέγκι κουβάλησε την μπάλα από το κέντρο, πέρασε χωρίς να υπάρχει κανένας, έκανε και το πρώτο σουτ με τον Μανδά να απομακρύνει αλλά με τον Μαρκ Φερνάντες να είναι εκεί όπου πήρε το ριμπάουντ κι έκανε το 2-0 προ κενής εστίας.

18′ Δοκάρι για τον Αστέρα Τρίπολης! Ο Ριέρα κάνει βόλτα έξω από την περιοχή του Ατρόμητου, κάνει ανενόχλητος το σουτ και η μπάλα καταλήγει άουτ, αφού χτύπησε το οριζόντιο δοκάρι.

30′ Χάθηκε ευκαιρία για τον Αστέρα. Ο Χαουρέγκι βγαίνει στην αντεπίθεση, αλλά δεν σπάει καλά την μπάλα δεξιά στον Λουίς Φερνάντες.

32′ Άλλη μια μεγάλη ευκαιρία για τον Αστέρα! Ο Μαρκ Φερνάντες βγήκε απέναντι στον Μανδά με τον 18χρονο γκολκίπερ να πραγματοποιεί σωτήρια επέμβαση με τα πόδια και να αρνείται τον χατ-τρικ στον Ισπανό.

34′ Ο Λουίς Φερνάντες βγαίνει δεξιά εντός περιοχής, ο Νάτσος προλαβαίνει και τον κόβει τελευταία στιγμή πριν κάνει το πλασέ.

43′ Δεύτερο δοκάρι για τον Αστέρα. Ο Ριέρα κάνει εκπληκτική κάθετη πάσα, ο Λουίς Φερνάντες βγαίνει αριστερά εντός περιοχής, κάνει το πλασέ, η μπάλα στο δοκάρι!

 

Β’ ημίχρονο:

50′ Σουτ του Μαρκ Φερνάντες, η μπάλα μόλις πάνω από το οριζόντιο δοκάρι!

53′ Μείωσε σε 2-1 ο Ατρόμητος από το πουθενά! Σε μία εκτέλεση κόρνερ του Κατράνη υπήρξε αδράνεια της άμυνας, λάθος και του Παπαδόπουλου που δεν βγήκε να καθαρίσει την φάση με τον Ρισβάνη να μειώνει με κεφαλιά σε 2-1.

56′ Ευκαιρία για τον Ατρόμητο! Σουτ του Ρόσα από πλάγια θέση, εκπληκτική επέμβαση του Παπαδόπουλου!

72′ Τρομερό σουτ του Μαρκ Φερνάντες, η μπάλα κόντραρε και πέρασε μόλις δίπλα από το δοκάρι του Μανδά σε κόρνερ.

74′ Τεράστια επέμβαση του Παπαδόπουλου σε κεφαλιά του Ρόσα όπου η μπάλα πήρε πολύ περίεργη τροχιά.

 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Αστέρας Τρίπολης(Μπόρχα Χιμένεθ): Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Μαρτίνεθ, Βαλιέντε, Πασαλίδης, Καπίγια, Μουνάφο, Ριέρα(76′ Ρεχίς) Μαρκ Φερνάντες, Λουίς Φερνάντες(86′ Ιγκλέσιας), Χαουρέγκι(65′ Μπόρχα Φερνάντες).

Ατρόμητος Αθηνών(Γιάννης Αναστασίου): Μανδάς, Γούτας, Χαρίσης, Καχίλα(21′ Μπαενά), Μάντσον(46′ Δαβιώτης), Νάτσος, Βέλλιος, Μανούσος, Κατράνης, Ρισβάνης, Ρόσα(89′ Γιακουμάκης).

 

Κίτρινες κάρτες: Καπίγια(5′), Ορτέγκα(83′)/Ρισβάνης(45’+1), Χαρίσης(70′), Νάτσος(90’+1)

Κόκκινες κάρτες: -/-

 

Διαιτητής: Βάτσιος (Δυτ. Αττικής)

Βοηθοί: Κουρομπύλια (Δυτ. Αττικής), Δίπλαρης (Καρδίτσας).

Τέταρτος: Ανδριανός (Αχαΐας)

VAR: Ζαχαριάδης (Μακεδονίας)

AVAR: Χριστάκογλου (Χαλκιδικής)

 

Γήπεδο: Θεόδωρος Κολοκοτρώνης

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ