Πυροδότησε τη βόμβα Τεόντοσιτς η Βίρτους

Στην κάτοχο του FIBA Champions League Βίρτους Μπολόνια θα αγωνίζεται ο Μίλος Τεόντοσιτς με τον Ιταλικό σύλλογο να ολοκληρώνει με επιτυχία την μεταγραφική βόμβα του καλοκαιριού.

Στην απόφαση του Σέρβου γκαρντ μέτρησε πολύ και η παρουσία στον πάγκο της Βίρτους του Σάσα Τζόρτζεβιτς με τον οποίον θα συνεργαστούν και στην Εθνική Σερβίας.

Ο Μίλος Τεόντοσιτς επιστρέφει έτσι στα Ευρωπαϊκά παρκέ και γίνεται μέλος ενός πολύ ιστορικού σύλλογου με αρκετές επιτυχίες και διακρίσεις τόσο εντός όσο και εκτός Ιταλικών συνόρων.

Η απόκτηση του Τεόντοσιτς έρχεται ως απάντηση της Βίρτους στην μεταγραφή του Ροντρίγκεθ στην Αρμάνι ανεβάζοντας αρκετά τόσο το επίπεδο του πρωταθλήματος όσο και τον πήχη των στόχων για την ομάδα της Μπολόνια.

Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε η ιταλική ομάδα τερμάτισε στην 11η θέση της Serie A με ρεκόρ 15-15, έχοντας στο ρόστερ της τον νυν ερυθρόλευκο Κέβιν Πάντερ, τον πρώην παίκτη του Πανιώνιου, Ντέγιαν Κράβιτς και τους Ιταλούς διεθνείς Πιέτρο Αραντόρι και Τζιαμπάολο Ρίτσι.

Την επόμενη αγωνιστική περίοδο θα συμμετάσχει στο EuroCup όπου θα αντιμετωπίσει τον Προμηθέα Πατρών στον Α’ όμιλο.

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ