Πόστο στο τιμ της Πόρτο για τον Κασίγιας

Με δηλώσεις του στην επίσημη σελίδα της Πόρτο, ο  Ίκερ Κασίγιας ανακοίνωσε πως θα  προστεθεί στο τιμ της Πόρτο ως τεχνικός διευθυντής  ώσπου να αναρρώσει από το πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπωρεί.

 

«Θα κάνω κάτι διαφορετικό από αυτό που συνηθίζω, από το να βρίσκομαι δηλαδή στον αγωνιστικό χώρo. Θα προσπαθήσω να γίνω ο σύνδεσμος ανάμεσα στην ομάδα και τη διοίκηση», σχολίασε αρχικά, ενώ για τον ακριβή του ρόλο στην ομάδα, είπε: «Ο πρόεδρος μου μίλησε όταν συνέβη το περιστατικό με την υγεία μου και μου δήλωσε ότι θέλει να παραμείνω στην ομάδα, κοντά στους παίκτες, στο πλευρό των νεότερων παικτών, γιατί θα έρχονταν μεγάλες αλλαγές. Θα προσπαθήσω να κάνω το καλύτερο για την ομάδα».

Όσο για τους στόχους της επόμενης σεζόν, είπε: «Θα προετοιμαστούμε για να κάνουμε το καλύτερο στην αρχή της σεζόν. Ήδη έχουμε κάποιες εβδομάδες δουλειάς, αλλά απομένουν κάποιες ακόμα για να πρώτα επίσημα παιχνίδια. ας έχουμε μια υπέροχη χρονιά όλοι μαζί, για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα, το Κύπελλο και να κάνουμε ό,τι καλύτερο στην Ευρώπη».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ