Ράσφορντ: «Αξίζαμε τους τρεις βαθμούς»

Ο Ράσφορντ μετά από το παιχνίδι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Λίβερπουλ είπε πως η ομάδα του δεν άξιζε τον βαθμό της ισοπαλίας αλλά το τρίποντο.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Αξίζαμε τους τρεις βαθμούς. Δεν πιστεύω πως ήταν αρκετά καλοί ώστε να πάρουν την ισοπαλία ή ακόμα και μια νίκη, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Χάσαμε μια πολύ μεγάλη ευκαιρία. Μεσοβδόμαδα ελπίζω να κερδίσουμε και να χτίσουμε ένα νικηφόρο σερί.

Επίσης του ζητήθηκε να μιλήσει  για την τακτική προσέγγιση του αγώνα:  «Δεν ήταν κάτι εντελώς διαφορετικό σε σχέση με αυτό που γίνεται από την αρχή της σεζόν. Στα χαρτιά είναι σαν να παίζουμε με δυο κυνηγούς χωρισμένους αλλά ήταν σχεδόν το ίδιο. Χαίρομαι που παίξαμε σταθερά παρότι δεν πήραμε τη νίκη».

Σχολίασε και το γκολ που σημείωσε:  «Δεν ξέρω τι γινόταν γύρω μου. Δεν αντιλήφθηκα κάτι που θα μπορούσε να κάνει το γκολ μου άκυρο. Υπήρξαν κι άλλα παιχνίδια όπου ήμασταν άτυχοι. Μπορούμε να παίξουμε και καλύτερα, ειδικά μπροστά. Έχουμε ακόμη δουλειά να κάνουμε αλλά έπρεπε να κερδίσουμε σήμερα».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ