“Ραντεβού στην Πλατεία” Πανιώνιος και Αστέρας

Πανιώνιος και Αστέρας Τρίπολης τίθονται αντιμέτωποι σήμερα στην ” Πλατεία” για την εμβόλιμη εξ αναβολής 15η αγωνιστική του πρωταθλήματος Superleague Σουρωτή(15:00, Novasports 1HD).

Ο Πανιώνιος βρίσκεται στην 10η θέση με 19 βαθμούς, μόλις έναν μπροστά από την ομάδα της Τρίπολης.

Οι Νεοσμυρνιώτες που ακολουθούν το πρόγραμμα του Αστέρα Τρίπολης δεν έχουν καταφέρει ούτε αυτοί να ξεκινήσουν με το δεξί τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις ενόψει πρωταθλήματος για το νέο έτος.

Αμφότερες και οι δύο ομάδες λοιπόν ψάχνουν την πρώτη τους νίκη όπου θα τους δώσει μια βαθμολογική ανάσα καθώς βρίσκονται μόλις ενάν-δύο βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού, αλλά και παράλληλα θα τους δώσει και την ώθηση που ψάχνουν για να τερματίσουν όσο πιο κοντά μπορούν στην πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Οι Νεοσμυρνιώτες δεν θα έχουν στην διάθεση τους τον τραυματία Κεϊτά, τον Άλμπεργκ που επέστρεψε στις προπονήσεις αλλά είναι ανέτοιμος και τον Σπιριντόνοβιτς που είναι εκτός πλάνων.

Ο Απόστολος Μάντζιος επέλεξε τους εξής ποδοσφαιριστές: Κότνικ, Μανοΐλοβιτς, Παπαγεωργίου, Σαραμαντάς, Κούρντι, Κότσιτς, Μπανανά, Ντομίνγκες, Μίκο, Σταυρόπουλος, Κόρμπος, Οικονομίδης, Μανθάτης, Μακρύλλος, Τσιλούλης, Σιντί Αλί, Ντουρμισάι, Καμαρά.

Οι Αρκάδες από την άλλη μετρούν την επιστροφή του υπερπολύτιμου Νίκου Καλτσά καθώς εξέτισε την τιμωρία του για μία αγωνιστική απουσία στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό αλλά θα στερηθούν για άλλο ένα συνεχόμενο παιχνίδι τις υπηρεσίες του αρχηγού τους, Ματίας Ιγκλέσιας, ενός παίκτη που είναι ανίκητος στον αέρα αλλά επίσης κάνει και όλη την “βρώμικη δουλειά” μες το γήπεδο.

Οι εκλεκτοί του Γιώργου Παράσχου είναι οι: Παπαδόπουλος, Αθανασιάδης, Τριανταφυλλόπουλος, Πασαλίδης, Ματρικάρντι, Βλάχος, Κυριακόπουλος, Μαρτίνεθ, Κώτσιρα, Σάλας, Μουνάφο, Μπελόκ, Ρόλε, Τσιλιανίδη, Φερνάντεθ, Καλτσάς, Μανιάς, Δουβίκας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ