Ρατσιστική επίθεση από οπαδό δέχτηκε η αδερφή του Σάιρους Κρίστι

Ο αμυντικός της Φούλαμ , Σάιρους Κρίστι , αποκάλυψε πως η αδερφή του δέχτηκε λεκτική και βίαια επίθεση από οπαδό κατά την διάρκεια του χθεσινού εκτός έδρας αγώνα με την Μπάρνσλι .

Ο Ιρλανδός διεθνής εξέφρασε τον εκνευρισμό του, μέσα από μία δημοσίευση στο Tουίτερ:


«Στον οπαδό της Fulham που αποφάσισε να χτυπήσει την αδερφή μου στον αγώνα και την γυναίκα του, που τον δικαιολόγησε με ρατσιστικούς χαρακτηρισμούς, ελπίζω να είσαι περήφανος για τον εαυτό σου και να νιώθεις άντρας. Θα πάρεις αυτό που σου αξίζει, ανεξάρτητα από το πώς ένιωσες για το αποτέλεσμα, οι πράξεις σου ήταν ντροπιαστικές», έγραψε ο 26χρονος αμυντικός.

Στην συνέχεια ο σύλλογος με την σειρά του τόνισε: «Η Fulham ερευνά το συμβάν που έλαβε χώρα στην κερκίδα των φιλοξενούμενων, στον αγώνα Barnsley εναντίον Fulham αυτό το απόγευμα. Σε περίπτωση που ταυτοποιηθεί ο δράστης, ο σύλλογος θα λάβει όσο το δυνατόν τα σκληρότερα μέτρα».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ