Ρεάλ και Μπαρτσελόνα για Ομπαμεγιάνγκ

Αν η Άρσεναλ δεν καταφέρει να κατακτήσει μια θέση που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης χρονιάς, πολλοί παίκτες θα θελήσουν να αποχωρήσουν. Ένας από αυτούς είναι και ο Ομπαμεγιάνγκ, με τις Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα να περιμένουν στη γωνία.

Η ομάδα του Λονδίνου βιώνει δύσκολες καταστάσεις το τελευταίο διάστημα, καθώς βρίσκεται στην 8η θέση της Πρέμιερ λιγκ και απέχει από την 4η Τσέλσι 8 βαθμούς!

Η ομάδα δεν δείχνει να πείθει ότι μπορεί να καπαρώσει κάποια από τις θέσεις που οδηγούν στο Τσάμπιονς λίγκ και πολλοί από τους παίκτες ακούγονται έντονα για άλλες ομάδες. Μέσα σε αυτούς που ακούγονται δε θα μπορούσε να λείπει το όνομα του Πιέρ Ομπαμεγιάνγκ. Ο 30χρονος πέρυσι σκόραρε 31 τέρματα σε όλες τις διοργανώσεις , ενώ φέτος σε 13 αγώνες στην Αγγλία μετράει 8 γκολ.

Το συμβόλαιο του με τους «κανιονιέρηδες» λήγει το καλοκαίρι του 2021 και εφόσον ο ίδιος δεν επιθυμεί να συνεχίσει, η ομάδα του Λονδίνου δε θα έχει πρόβλημα να τον πουλήσει. Εκεί ποντάρουν Ρεάλ και Μπαρτσελόνα που καραδοκούν για την υπογραφή του, με τους «μπλαουγκράνα» να έχουν προβάδισμα τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ