Ρεάλ –Σίτι και Ατλέτικο –Λίβερπουλ ξεχώρισαν στους «16»

Οι 16 κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης έμαθαν τους αντίπαλους τους στην κλήρωση του Τσάμπιονς Λιγκ που διεξήχθη στην Νιον της Ελβετίας.

Η κληρωτίδα έβγαλε δυνατά και αμφίρροπα ζευγάρια όπως η Ρεάλ Μαδρίτης που  αντιμετωπίζει την Μάντσεστερ Σίτι και το ζευγάρι της Ατλέτικο Μαδρίτης με την Λίβερπουλ.

Επίσης ματς φωτιά θα είναι το ζευγάρι της Ντόρτμουντ με την Παρί Σεν Ζερμέν με τον Τούχελ να επιστρέφει στην έδρα της πρώην του ομάδας . Δύσκολο  δρόμο έχουν τα πιτσιρίκια του Λάμπαρντ που καλούνται να αντιμετωπίσουν την Μπάγερν.

Τα πρώτα ματς της φάσης των 16 θα πραγματοποιηθούν στις έδρες των ανίσχυρων και οι ημερομηνίες διεξαγωγής θα είναι 18 και 19 Φεβρουαρίου, όπως και 25 και 26 του ίδιου μήνα. Οι επαναληπτικοί πάνε για τα διήμερα 10 και 11, 17 και 18 Μαρτίου.

Αναλυτικά τα ζευγάρια:

Ντόρτμουντ- Παρί Σεν Ζερμέν

Ρεάλ Μαδρίτης-Μάντσεστερ Σίτι

Αταλάντα- Βαλένθια

Ατλέτικο Μαδρίτης- Λίβερπουλ

Τσέλσι- Μπάγερν Μονάχου

Λυών-Γιουβέντους

Τότεναμ – Λειψία

Νάπολη- Μπαρτσελόνα

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ