Ρεαλ Μαδρίτης και Ίντερ στα πόδια του Ταγκλιάφικο

Ο αριστερός οπισθοφύλακας του Άγιαξ, Νικολάς Ταγκλιάφικο,   είναι ένας από τους καλοκαιρινούς στόχους  των Ίντερ και Ρεαλ Μαδρίτης .

Ο Αργεντινός είναι ένας ακόμη παίκτης όπου θα αφήσει τον «αίαντα» μετά την εντυπωσιακή πορεία τους στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι «νερατζούρι» ευελπιστούν να έχουν το πλεονέκτημα στον διεθνή άσο διότι οι «μερένχες» παραμονεύουν.

Ο εκπρόσωπος του παίκτη είπε: «Η Ίντερ και το Ιταλικό ποδόσφαιρο είναι πάντα καλοί προορισμοί για τους Αργεντινούς παίκτες .Μην ξεχνάτε ότι εμείς οι Αργεντινοί είμαστε Ιταλοί που μιλάνε Ισπανικά, είναι όλα εξοικειωμένοι στη χώρα σας, που ζουν στην Ιταλία είναι λίγο σαν να μένουν στο σπίτι».

Ο Άγιαξ είναι πιθανό να πουλήσει τον Ταγκλιάφικο μαζι με τον Ντε Λιχτ ο οποίος αναμένεται να υπογράψει σύντομα με την Μπαρτσελόνα. Οι «μπλαουγκράνα έχουν ήδη συμφωνήσει με τον Φρένκι ντε Γιονγκ ο οποίος θα μετακομίσει στο Καμπ Νου το καλοκαίρι, η Μπαρτσελόνα για να αποκτήσει τον Ολλανδό διεθνή εδωσε στον Άγιαξ το πόσο των 75 εκ ευρώ και 11 εκ μπόνους.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ