Ρικ Πιτίνο: ” Αν δεν είχα σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα θα έμενα στον Παναθηναϊκό”

Σε ραδιοφωνική συνέντευξη ,που παραχώρησε ο Ρικ Πιτίνο στην Αμερική, ανέφερε τους λόγους που είπε οχι στην πρόταση του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ ενω αναφέρθηκε στην εμπειρία του στην Ευρώπη αλλά και στα μελλοντικά του επαγγελματικά σχέδια.

“Είχα ένα πρόβλημα με ένα από τα εγγόνια μου. Αν δεν υπήρχε αυτό το θέμα, πιθανότατα θα επέστρεφα. Θα κάτσω εκτός τη φετινή χρονιά, ελπίζω ότι θα βρεθεί κάποια ομάδα από το NCAA για να μιλήσει μαζί μου μετά”.

Ο Πιτίνο προσπάθησε να περιγράψει και τη ζωή στις ευρωπαϊκές πόλεις που επισκέφθηκε: “Το Μιλάνο έχει σπουδαίο φαγητό, όπως κι η Ελλάδα γενικά. Αγάπησα τη Μόσχα. Έπαθα σοκ από το πόσο όμορφη είναι η Μόσχα κι οι παραλίες στο Τελ Αβίβ. Από την άλλη, θα σου έλεγα ότι δεν μου άρεσε τόσο η Κωνσταντινούπολη κυρίως λόγω της κίνησης. Κι η Μόσχα έχει πρόβλημα με την κίνηση, αλλά όχι τόσο όσο η Κωνσταντινούπολη. Στην Ελλάδα, όλοι μιλούν ή καταλαβαίνουν αγγλικά. Στην Κωνσταντινούπολη δεν ήξεραν τίποτα”.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ