Ρούλα Μούλη στο Kingsport.gr: “Θέλουμε τον κόσμο πάντα δίπλα μας”

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε της Δάφνης Αγίου Δημητρίου και επέστρεψε στις νίκες και στα θετικά αποτελέσματα με την ίδια να συνεισφέρει σημαντικά στην αναμέτρηση.

Η Ρούλα Μούλη μίλησε στο kingsport.gr και στο Θάνο Φωτόπουλο για την νίκη επί της Δάφνης, το σημείο που έκρινε την αναμέτρηση, ενώ έκανε και ένα μίνι απολογισμό για το 2019. Τέλος η αρχηγός του Παναθηναϊκού εξήρε τον κόσμο της ομάδας που είναι πάντα κοντά και δίπλα στην ομάδα.

Αναλυτικά η συνέντευξη

Ρούλα η ομάδα επέστρεψε στις νίκες μετά την ήττα από την Ελευθερία. Θα ήθελα το σχόλιο σου;

Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη κατ’ αρχήν, επιστρέψαμε στις επιτυχίες και καθώς την προηγούμενη εβδομάδα χάσαμε, θέλαμε πάρα πολύ να νικήσουμε αυτό το παιχνίδι. Πιστεύω ότι ήμασταν συγκεντρωμένες καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα. Παίξαμε πάρα πολύ καλή άμυνα, δεχθήκαμε μόνο 49 πόντους. Τώρα συνεχίζουμε, έχουμε μπροστά μας το παιχνίδι του Κυπέλλου, πηγαίνουμε στη Θεσσαλονίκη απέναντι στον Παναθλητικό, φυσικά είναι μονόδρομος η νίκη για να συνεχίσουμε στο θεσμό του Κυπέλλου.

Ποιο ήταν το σημείο κλειδί που έκρινε την αναμέτρηση;

Νομίζω ότι το κλειδί ήταν η άμυνα, όλα ξεκίνησαν από εκεί. Ήταν πάρα πολύ καλή η άμυνα που παίξαμε και στο πρώτο και στο δεύτερο ημίχρονο, οπότε πιστεύω αυτό ήταν το κλειδί.

Είστε ικανοποιημένες από την μέχρι τώρα φετινή πορεία της ομάδας;

Ως ένα βαθμό είμαστε ικανοποιημένες. Από ‘κει και πέρα πιστεύω ότι και τις τρεις ήττες που κάναμε, θα μπορούσαμε να τις είχαμε αποφύγει, αλλά αυτό είναι κάτι που έγινε και δεν αλλάζει, οπότε προχωράμε βήμα βήμα κάθε μέρα.

Ποιοι είναι οι στόχοι της ομάδας;

Οι στόχοι, να πάμε όσο ψηλότερα γίνεται. Από ‘κει κει πέρα κοιτάμε παιχνίδι με παιχνίδι ξεχωριστά.

Ρούλα τι σας έχει μείνει από το 2019 που μας αποχαιρετάει σε λίγες μέρες;

Το 2019 ήταν σίγουρα μια πολύ καλή χρονιά για τον Παναθηναϊκό, για το γυναικείο τμήμα, γιατί επέστρεψε εκεί που ανήκει, στην Α1 κατηγορία. Ήταν πάρα πολύ μεγάλη χαρά αυτή γιατί ήμουν πέρυσι στην ομάδα, αυτό που καταφέραμε εδώ με όλα τα κορίτσια και με όλους όσοι προσπάθησαν. Από ‘κει και πέρα, θέλουμε να συνεχίσουμε ανάλογα και το 2020 και να έχουμε την υγεία μας πάνω από όλα.

Και τέλος θα ήθελα ένα σχόλιο για τον κόσμο που ήταν και πάλι μαζί σας;

Ό,τι και να πούμε για τον κόσμο, είναι έτσι και αλλιώς λίγο. Είναι πάντα εδώ και μας βοηθάει, μας δίνει δύναμη και μας εμψυχώνει. Από ‘κει κει πέρα τον ευχαριστούμε πάρα πολύ και τον περιμένουμε να είναι εδώ κοντά μας, ακόμα και στα εκτός έδρας παιχνίδια.

Φωτογραφίες: Σεβαστή Βρακατσέλη

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ