Ρόμπερτσον: “Περηφάνια για αυτή την ομάδα”

Η Λίβερπουλ μετά την νίκη της επι της Νιούκαστλ με 2-3 είναι έστω και προσωρινά στην πρώτη θέση.

Ο έτερος διεκδικητής του τίτλου, η Μάντεστερ Σίτι, αγωνίζεται την Δευτέρα απέναντι στην Λέστερ στο Έτιχαντ, όπου αναμένεται να έχει εύκολο έργο.

Σε περίπτωση που και οι δύο ομάδες κερδίσουν τα εναπομείναντα παιχνίδι οι «Πολίτες θα στεφθούν προταθλητές, με τους «Κόκκινους» να είναι στην δεύτερη θέση με 97 βαθμούς. Ο Ρόμπερτσον, σε πρόσφατες δηλώσεις του, τόνισε ότι μόνο περήφανοι πρέπει να είναι ακόμα και με την κατάκτηση της δεύτερης θέσης.

Όσα δήλωσε:

«Η πίεση υπάρχει και στους δύο μας, είναι μέχρι στιγμής μία φοβερή κούρσα για τον τίτλο. Φυσικά θα στεναχωρηθούμε εάν χάσουμε τον τίτλο, αλλά δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι παραπάνω, ήρθαμε αντιμέτωποι με μία πολύ ποιοτική ομάδα και είμαι σίγουρος ότι πιστεύουν το ίδιο και για εμάς. Μεταφέραμε την πίεση πάλι πίσω στην City, αλλά είχαν στην διάθεση τους οκτώ μέρες για να προετοιμαστούν για την Leicester οπότε θα είναι έτοιμοι, δεν περιμένουμε τίποτα αλλά μπορούμε να ελπίζουμε».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ