Ρόντρι: «Αν θέλουμε…την Πρέμιερ Λιγκ πρέπει να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια.»

Μπορεί η ισοπαλία της Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στην Σαχτάρ να της έδωσε την πρόκριση, ωστόσο η εμφάνιση των πολιτών δεν ήταν και η πιο πειστική. Ο μέσος των “πολιτών” Ρόντρι, παραδέχθηκε τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ομάδα του και πως πρέπει να βρεθεί λύση. Η Μάντσεστερ δέχθηκε ξανά γκολ από αντεπίθεση στην φετινή σεζόν και ο Ισπανός μίλησε για τα θέματα που υπάρχουν στην ομάδα.

«Σκόραραν ένα γκολ και εμείς είχαμε πολλές ευκαιρίες. Φαίνεται λες και πάντα συμβαίνει το ίδιο. Πρέπει να κοιτάξουμε και να διορθώσουμε αυτά τα προβλήματα, αλλά η ομάδα μεγαλώνει και νομίζω πως κάναμε ένα καλό ματς σήμερα. Υπάρχουν πολλά ματς στο χρόνο, οπότε δεν χρειάζεται να είμαστε τρελοί. Φυσικά στην αρχή του ματς θέλαμε να κερδίσουμε, αλλά αν έρθουμε ισοπαλία για την πρωτιά στον όμιλο είναι εντάξει για την ομάδα. Νομίζω πως δεν κάνανε πολλές φάσεις.»

Για το τι περιμένει από εδώ και πέρα στην χρονιά στο αγγλικό πρωτάθλημα:«Είναι σημαντικό να κοιτάς πρώτα. Πρέπει να σκέφτεσαι τα επόμενα και τα επόμενα ματς είναι πολύ σημαντικά – τελικοί για εμάς. Φυσικά για την Πρέμιερ Λιγκ, το Καραμπάο Καπ, το Τσάμπιονς Λιγκ – έχουμε πολύ σημαντικά ματς τον επόμενο μήνα. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και υπάρχουν πολλοί παίκτες που παίζουν πολλά λεπτά, οπότε πρέπει να ξεκουραστούμε και φυσικά να επιστρέψουν όλοι οι τραυματίες για να έχουμε όλη την ομάδα, οπότε να παίξουμε για τα πάντα.»

Για το κυνήγι της πρωτιάς από την Λίβερπουλ:«Υπάρχουν πολλά ματς, οπότε ας δούμε τι θα συμβεί. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό. Θα πάμε σε κάθε γήπεδο και θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε και πάντα θέλουμε τους τρεις βαθμούς. Είναι τελικοί για εμάς. Είμαστε εννιά βαθμούς μακριά από τους πρωτοπόρους – αν θέλουμε να κερδίσουμε αυτή την Πρέμιερ Λιγκ πρέπει να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια.»

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ