Ρώτησε για τον Μιλένκοβιτς της Φιορεντίνα η Μίλαν

Ακόμα ένα όνομα ακούστηκε στις συζητήσεις της Μίλαν με τον ατζέντη Φαλί Ραμαντάνι, σχετικά με το μέλλον του Άντε Ρέμπιτς, σύμφωνα με ρεπορτάζ της Tuttosport.

Υπάρχουν έντονες φήμες πως οι “Ροσονέρι” βρίσκονται σε συζητήσεις με τους Ραμαντάνι και την Άιντραχτ Φρανκφούρτης για την ιδέα να γίνει μόνιμος ο Ρέμπιτς πριν ο δανεισμός του εκπνεύσει το επόμενο καλοκαίρι.

Ο Κροάτης διεθνής κατέφθασε με διετή δανεισμό αλλά δεν υπάρχει οψιόν αγοράς, και με τον εξτρέμ να έχει σκοράρει 7 φορές σε όλες τις διοργανώσεις σε αυτό το ημερολογιακό έτος μόνο, οδηγεί στις φήμες που θέλουν την Μίλαν να προσφέρει νωρίς νωρίς 25 εκατομμύρια ευρώ.

Σύμφωνα με τη Tuttosport, ακόμα ένα όνομα προέκυψε στις συζητήσεις με τον Ραμαντάνι.

Η εφημερίδα αναφέρει πως ο στόπερ της Φιορεντίνα, Νίκολα Μιλένκοβιτς, συζητήθηκε καθώς η Μίλαν ψάχνει έναν μακροχρόνιο παρτενέρ δίπλα στον αρχηγό, Αλέσιο Ρομανιόλι.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ