Σάρι: “Ενθουσιασμένος με την εμφάνιση της ομάδας μου”

Χαρούμενος με την απόδοση των παικτών του και τη νίκη που πήραν στην Τσεχία, δήλωσε ο Μαουρίτσιο Σαρι μετά το τέλος του ματς της Τσέλσι με την Σλάβια Πράγας (0-1).

Οι ”μπλε” αποδείχθηκαν καλύτεροι και με το εκτός έδρας αποτέλεσμα να είναι υπερ τους είναι ένα βήμα πιο κοντά στον ημιτελικό του Europa League.

«Είμαι πολύ χαρούμενος με το αποτέλεσμα και με την εμφάνιση της ομάδας. Αυτήν την στιγμή έχουμε την δυνατότητα να ανταπεξέλθουμε στις δύσκολες στιγμές ενός παιχνιδιού, ενώ πριν μερικούς μήνες δεχόμασταν πολύ εύκολα γκολ. Γνωρίζαμε πολύ καλά ότι είναι μία δύσκολη έδρα. Οι αντίπαλοι διέθεταν καλή φυσική κατάσταση και μπήκαν αρκετά επιθετικά. Στο πρώτο ημίχρονο κλείσαμε όλους τους χώρους και δεν μας απείλησαν ιδιαίτερα, ενώ στο δεύτερο μέρος μπορέσαμε να ανοίξουμε το σκορ στο τέλος του παιχνιδιού με τον Αλόνσο. Τώρα πρέπει να εστιάσουμε στον επαναληπτικό αγώνα καθώς είναι πολύ επικίνδυνοι αντίπαλοι, άλλωστε το έδειξαν και με την Genk, όπου νίκησαν με 1-4», δήλωσε ο προπονητής της Τσέλσι.

Όσον αφορά την απόφαση του να αφήσει τον Αζαρ στον πάγκο ο τεχνικός των μπλε, δήλωσε: «Στην αρχή του παιχνιδιού είχα τον Αζάρ στον πάγκο, επειδή υποψιαζόμουν ότι το παιχνίδι θα είναι αρκετά δύσκολο και πιθανόν θα τον χρειαζόμασταν. Αν όμως βρισκόμασταν μπροστά στο σκορ πριν την λήξη του ημιχρόνου δεν θα τον χρησιμοποιούσα καθόλου».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία σας στην ιστοσελίδα μας. Με την περιήγησή σας σε αυτή στην ιστοσελίδα συμφωνείτε με τη χρήση cookies. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις. ΔΕΧΟΜΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ